University of East London

London har mye å by på for studenter

Studere i London

London er hovedstaden i Storbritannia og ligger sør i England ved elven Themsen. London er en av de største byene i Europa, og har en historie som strekker seg to årtusener tilbake.

Den er i moderne tid blitt et av verdens viktigste politiske, økonomiske og kulturelle sentre. Dette henger ikke minst sammen med at London var hovedstad for det britiske imperiet, og dermed i nesten tre århundrer maktsenter for store deler av kloden. Byen har omkring 7,5 millioner innbyggere.

Livet i London

London er en stor smeltedigel og har mennesker fra alle etniske grupper. Selve byen har omkring 7,5 millioner innbyggere, men regner man hele storbyområdet og Londons pendlerbelte, kommer man opp i mellom 12 og 14 millioner innbyggere. Byen regnes som den største i EU etter folketall.

London kan by på mange opplevelser for en som liker storbylivets pulserende energi. Det finnes massevis av ting å se, oppleve og besøke mens du er i London. Dersom det er den kulturelle og historiske siden av deg selv du vil tilfredsstille, skal du sette kurs mot Tower of London, Buckingham Palace og Houses of Parliament (Big Ben). Victoria and Albert Museum og Tate Modern er også verdt en visitt. Dersom det frister mer med sportsbegivenheter, er det godt å vite at London er et fotballmekka med mange klubber i både Premier League og Championship. London er også godt kjent for sitt teaterdistrikt West End, der du har mulighet til å oppleve både musikaler og teaterstykker. 

Når du først har kommet til London, kan du ikke gå glipp av nattelivet. Barer, nattklubber og puber tar ingen ende - så alt du har å gjøre er å velge det du vil ha. Er du i skikkelig partyhumør og vil vrikke kroppen til rytmer mikset av proffe DJ's, er det et hundretalls med klubber å velge mellom.

Klima

London har et temperert klima med regelmessig, lett regn gjennom hele året. Juli er varmeste måned, med gjennomsnittstemperatur på  13 °C til 22 °C. Den kaldeste måneden er januar, med gjennomsnittlig 2 °C til 7 °C. Snø er uvanlig i selve London, selv om det regelmessig er snø i området rundt. Dette skyldes at den ekstra varmen storbyen genererer, gjør byen omkring 5 °C varmere enn omkringliggende områder på vinteren.

Høres University of East London spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt