University of the West of England

Hovedcampuset til UWE Bristol ligger i Frenchay

Studentlivet på UWE Bristol

Hovedcampuset til UWE Bristol ligger i Frenchay, ca. 6 km nord for Bristol sentrum. Det er lett å komme seg til UWE Bristol fra alle steder i landet, da det ligger rett ved M4 og M5 motorveiene. Bristol Parkway togstasjon ligger lett til for Frenchay campus, og det er mange busser som kan ta deg til sentrum eller andre steder i byen.

Fasiliteter

Frenchay campus har en førsteklasses campus, inkludert et bibliotek som er åpent 24 timer, et treningsenter, mange cafer og spisesteder. Det finnes også fire andre campuser i tillegg til Frenchay:

Glenside Campus finner du Faculty of Health and Life Sciences. Dette bygget har en viktoriansk, gotisk struktur i naturskjønne omgivelser. Her det lett å finne inspirasjon til å studere. 

St Matthias Campus har en attraktiv gotisk stil. Studenter som går her har god tilgang til lokale butikker, barer og kafeer. 

The Bower Ashton Campus ligger UWE Bristols Creative Industries avdeling. Campuset ligger rett ved den vakre Ashton Court Estate, og har gode og moderne fasiliteter for studentene.  

Hartpury College ble en del av UWE Bristol i 1997. Dette colleget ligger nære Gloucester  og tilbyr agriculture, equine studies og andre "land-based courses".

Frenchay, Glenside. St Matthias ligger i nærheten av hverandre nord for byen. The Bower Ashton Campus ligger noe sør for sentrum. Hartpury College ligger ca. 45 minutters med bil nord for Bristol sentrum.

Bolig

"The Student Village" og "Carroll Court" ligger begge på Frenchay campus, og her er du garantert bolig dersom du har tilbud om studieplass. Merk at du må da sende søknad før 1. mai. UWE har også oversikt over privatboliger som ligger i nærheten av Frenchay, Glenside og St. Matthias campusene. Det finnes mange alternativer, avhengig av hva du ønsker.

 


Høres University of the West of England spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt