University of the West of England

Studentlivet i Bristol

Studere i Bristol

Bristol er den ultimate studentbyen i Storbritannia. Den har en unik blanding av moderne og tradisjonelt byliv, som er livlig, morsom og multikulturell. Bristol er blitt utnevnt til kontinentets beste småby av "The European Cities and Regions of the Future report".

Bristol er den største byen sørvest i England og kun 90 minutter med tog fra London. 

Livet i Bristol

Gode transportforbindelser og en internasjonal flyplass gjør denne historiske byen til en attraktiv destinasjon for studenter. Her er du rett i nærheten av kysten, og med en rolig og fredlig "countryside" rett utenfor byen er det noe her for alle. Ikke langt unna finner du også byer som Bath og Cardiff, og muligheter til utflukter til nydelige steder i Wales og sør-England.

Bristol har et mildt klima, med friske vintre og varme somre. I Bristol skjer det alltid noe; for eksempel den verdensberømte Bristol International Balloon Fiesta, St. Paul's Carnival, the Harbourside Festival og mange fler.

Avhengig av hvilket humer du er i, så kan du gå over Clifton Suspension Bridge, besøke @-Bristol naturvitenskaplige museum, spasere opp den trendy Park Street med sine unike butikker og mange kafeer, eller så kan du gå og shoppe i den moderne og nye Cabot Circus - som har en mengde butikker, restauranter og "the Showcase Cinema de Lux". Uansett hva du foretrekker så har Bristol noe å tilby deg!

Høres University of the West of England spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt