Japan

Japan byr på vakkert landskap og en svært spennende kultur
 

Hvorfor studere i Japan?

I Japan finner du enorme metropoler, vakre templer, varme kilder, nydelige blomstrende kirsebærtre, høyteknologi uten sidestykke, sumobrytere, vulkaner, skisport og sushi slik det skal lages. Og dette var bare en liten smakebit.

Et av verdens mest folkerike land har også blitt et av verdens mest innflytelsesrike land. Naturlig nok har da også Japan blitt et mer og mer populært studieland for internasjonale studenter.

Hvor kan jeg studere i Japan?

Studentlivet i Japan

Universitetene holder jevn og høy kvalitet og undervisningen er i høysetet. I tillegg tilbyr flere og flere universiteter undervisning på engelsk, slik at man ikke trenger å være flytende i japansk når man begynner på studiene. Du har som regel gode muligheter til å lære deg japansk i løpet av studietiden og du vil få førstehåndskunnskap til denne spennende regionen. Dette er verdifull kunnskap å ta med seg hjem igjen og du vil gjøre deg attraktiv på arbeidsmarkedet. Japan har en kultur som er svært annerledes enn den vi er vant til, og et opphold der vil gi deg et helt nytt perspektiv både på verden rundt deg og deg selv.

Fakta om Japan

Folketall: 127 mill. (2013)
Hovedstad: Tokyo
Største byer: Yokohama, Osaka, Nagoya, Sapporo, Kobe, Kyoto
Språk: Japansk
Valuta: Yen (JPY)
Tidssone: +8 (+7 ved sommertid)

Høres Japan spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt