Ritsumeikan APU

Ritsumeikan APU er det eneste universitetet i Japan som tilbyr undervisning på bachelornivå på engelsk eller japansk.
 

Studere på Ritsumeikan APU

Studier på Ritsumeikan APU (Asia Pacific University) vil gi deg en opplevelse helt utenom det vanlige. Du vil få et bredt internasjonalt og japansk nettverk, samt en unik innsikt i japansk kultur, språk og samfunnsforhold.

Hva kan du studere på Ritsumeikan APU?

Ritsumeikan APU tilbyr fagretninger på bachelor- og masternivå på College of International Management (APM) og College of Asia-Pacific Studies (APS). På bachelornivå kan du søke på Bachelor of Business Administration (BBA) eller Bachelor of Social Studies (BSocSc). På masternivå tilbyr Ritsumeikan APU bla. Master of Business Administration. Det er også mulig å søke på delstudier 1-2 semestre (study abroad).

Akademisk omdømme

Ritsumeikan APU er det eneste universitetet i Japan som tilbyr undervisning på bachelornivå på engelsk eller japansk. Det er derfor ikke noe krav om japanske språkferdigheter før du begynner studiene i Japan. På masternivå er undervisningen på engelsk. 

Hvorfor studere på Ritsumeikan APU?

APU er et internasjonalt universitet, der nesten halvparten av studiemassen er internasjonale studenter fra hele verden. Beliggenheten i Beppu, Japan gir også en unik mulighet til å lære mer om japansk kultur. Universitetet legger til rette for at internasjonale og japanske studenter skal lære språket av hverandre. Undervisningen skjer i større forelesninger og i mindre klasser. Bachelorgradene på APU tilbys både på engelsk eller japansk, og internasjonale studenter studerer japansk i begynnelsen av studiet og kan velge japansk undervisning om en vil. APU jobber aktivt med næringslivet og det er gode muligheter for jobb i Japan etter fullførte studier. APU tilbyr stipend til internasjonale studenter på 30-100% reduksjon i skolepenger. 

Fakta

Antall studenter: 6000
Antall internasjonale studenter: 3000
Akademisk kalender: Studiestart i april og september
Nivå og studieavgifter:
Study Abroad (1-2 semestre) fra 989 000 JPY per semester (2018)
Bachelorgrad fra 1 412 000 JPY per år (2018)
Mastergrad fra 1 400 000 JPY per år (2018)

Universitetets hjemmeside: Ritsumeikan APU

Ta kontakt med oss, dersom du har spørsmål eller vil søke. KILROY education hjelper deg gratis med å søke og gir deg veiledning underveis. Vår kunnskap er din trygghet! 

Høres Ritsumeikan APU spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt