Ritsumeikan APU

Campusen til Ritsumeikan Asia Pacific University (APU)

Studentlivet på Ritsumeikan APU

Campus ligger oppe i høyden med flott utsikt utover Beppu. Det tar ca. 30 minutter med buss fra Beppu station i sentrum.

APU er et internasjonalt universitet, der nesten halvparten av studiemassen er internasjonale studenter fra hele verden. Miljøet på universitetet blir beskrevet som veldig sosialt. På campus tilbys det studentboliger i AP House.

Fasiliteter

På campus finner du bla. bibliotek, bokhandel, butikk, gym og to kantiner. Det er god tilgang til datafasiliteter. Det finnes mange klubber og ulike idretter man kan delta i. 

Transport

Det går buss fra Beppu station i sentrum til universitetet. Det tar ca. 30 minutter.

Bolig

Ritsumeikan ønsker at studentene bor på studentboligene på campus (AP House) det første året av en bachelorgrad. Grunnen til dette er at man ønsker at studentene kommer inn i studentmiljøet, da det er svært sosialt. Man kan enten søke om eget rom eller rom man deler med en annen person (deles med en skillevegg). Hvis man deler rom, vil man bli plassert med en japansk student, og dette gir rom for å praktisere japansk språk.  Alle rom har internettilgang, og du deler kjøkken og dusj med medstudenter. 

Det er mulig å finne leilighet privat, og det skal ikke være vanskelig å finne noe privat.

Høres Ritsumeikan APU spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt