Ritsumeikan APU

Les hva studentene synes om å studere på Ritsumeikan APU

Hvordan er det å studere på Ritsumeikan APU? Les hva studentene synes! KILROY hjelper deg med å søke på studier på Ritsumeikan APU.

Navn: Kjersti
Grad: 
Bachelor of Business Administration

Kjersti har studert ved Ritsumeikan APU og forteller om sine erfaringer.

"Jeg har altid vært interessert i Japan og japansk språk og valgte APU siden man lærer japansk språk i tillegg til hovedfaget.

Det er veldig laid back (her). Folk er lette å komme i kontakt med, og japanerne er veldig villige til å hjelpe, selv om de ikke snakker så mye engelsk."

Les mer om Kjerstis studieopphold i Japan her.

 

Navn: Christoffer
Grad: 
Ett semester med delstudier

"Jeg trives veldig godt, har en veldig hjelpsom og vennlig romkamerat fra Japan. Vi hjelper hverandre med språkene og drar til byen innimellom og spiser sushi. Sosialt er det veldig bra. Jeg er også blitt en hyppig "onsen" ganger, har også prøvd naturlig onsen (varmekilde) inne i skogen oppe i fjellet her. Det var en fantastisk opplevelse! Ellers så er jeg blitt forelsket i japansk mat, hadde ingen anelse om at det fantes noe mer nevneverdig enn sushi, men det er noe for enhver smak!

Skolen er, ikke uventet, en overgang fra norsk skole. Det er et mye mer høytidelig system her og leksene lar ikke vente på seg. Det er rett og slett en annen form for læring her, det virker som skolen og lærerne kjenner større ansvar for at elevene skal jobbe og komme seg igjennom fagene. Har definitivt lært mye om management og ikke minst i japansk språk.

Det japanske språkkurset her er strålende bra. Masse oppfølgning og frivillige japanske organisasjoner som er med og praktiserer japansk med oss i klassene. Ellers er det litt varierende kvalitet på engelsknivået til lærerne, men det går stort sett fint."

Høres Ritsumeikan APU spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt