Kina

Som student ved Tsinghua og UIBE kan du utforske Kinas hovedstad Beijing
 

Hvorfor studere i Kina?

KILROY samarbeider med flere universiteter i Kina. I tillegg til spennende studieprogrammer har disse universitetene er perfekt beliggenhet i vibrerende storbyer med mye å by på. Blant annet finner du eksotiske markeder og eksklusive butikker side om side, kulinariske opplevelser, noen av verdens mest imponerende bygninger, hektisk storbyliv, nydelige sandstrender og muligheter for fotturer i vakre landskap.

Forbered deg på å møte massive folkemengder - både i Shanghai og Beijing bor det over 20 millioner mennesker! I storbyene møtes du av kaos, myldrende gater og udefinerbare lukter, men vi garanterer deg at du vil like fantastiske Kina!

Hvor kan jeg studere i Kina?

KILROY tilbyr studier ved følgende universiteteter i Kina:

Studentlivet i Kina

Universitetene vi samarbeider med holder et høyt akademisk nivå, og byr på spennende muligheter. Undervisningen er på engelsk, men du vil også ha gode muligheter til å lære deg mandarin. Dette er en verdifull egenskap å ta med seg hjem igjen. Kina spiller en stadig viktigere rolle internasjonalt, både økonomisk og politisk, og er derfor et svært interessant studieland for norske studenter. Kunnskap om og kjennskap til Kina blir også stadig viktigere for norske arbeidsgivere, så vil du skille deg ut blant jobbsøkerne bør du dra hit!

Fakta om Kina

Folketall: ca.1,4 milliarder (2017)
Hovedstad: Beijing
Største byer: Beijing, Shanghai, Chongqing, Hong Kong, Tianjin
Språk: Mandarin, kantonesisk, engelsk
Valuta: Renminbi (RMB, også kalt yuan eller kuai); Hong Kong dollar (HKD)
Tidssone: +7 (+6 ved sommertid)

Høres Kina spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt