Fudan University

Shanghai er en spennende by å studere i
 

Studere på Fudan University

Shanghai er kanskje en av de mest spennende byene i verden i dag. Byen er selve symbolet på Kinas industrialisering, modernisering og økonomiske vekst. I Shanghai møter det tradisjonelle det moderne og denne kombinasjonen gjør byen til en populær destinasjon både for turister, studenter og forretningsmenn. Fudan University er et av Kinas fremste universiteter, og et semester her er en unik mulighet for deg som ønsker å bli bedre kjent med Kina.

Hva kan du studere på Fudan University?

The Contemporary China Studies Programme (CCSP) er satt sammen på grunnlag av Fudans studietilbud innen samfunnsfag, business, humaniora og språk. Utover disse retningene er Fudan spesielt kjent for sine studier innen realfag, naturfag og ingeniørstudier.

Akademisk omdømme

Fudan University er et av de eldste og mest prestigetunge universitetene i Kina og er med i Kinas C9 League, som er en samling av Kinas ni beste universiteter.

I 2016 rangerte "QS World University Rankings" Fudan som det 43. beste universitetet i verden og som det 11. beste i Asia.

Hvorfor studere på Fudan University?

The Contemporary China Studies Programme (CCSP) som tilbys av Fudan University gir europeiske og amerikanske studenter en unik mulighet til å lære om og oppleve Shanghai og Kina. Undervisningen er på engelsk, og holdes av Fudans professorer som er faglig sterke og har lang undervisningserfaring - både fra Kina og utlandet. I tillegg til et variert og spennende studietilbud, samt besøk til ulike bedrifter og organisasjoner, vil du i løpet av semesteret arbeide i en kinesisk organisasjon eller bedrift én dag i uken.

Fakta

Antall studenter: 30 000
Antall internasjonale studenter: 7000
Akademisk kalender: Studiestart i september og februar
Nivå og studieavgift: Study Abroad fra 57 750 CNY per semester (2018)

Universitetets hjemmeside: Fudan University

Ta kontakt med oss, dersom du har spørsmål eller vil søke. KILROY education hjelper deg gratis med å søke og gir deg veiledning underveis. Vår kunnskap er din trygghet!  

Høres Fudan University spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt