Tsinghua University

Apply to Singhua University

Søke på Tsinghua University

Hvis Tsinghua University har fanget din interesse, ta kontakt med våre studieveiledere for informasjon om opptakskrav og søknadsprosessen.

Opptakskrav

Hvis du kunne tenke deg å studere 1-2 semestere ved Tsinghua University, må du tilhøre en utdanningsinstitusjon hjemme i Norge og du må ha fullført minst 1 år av dine studier. Det er også et krav til gode karakterer, og du må møte de individuelle kravene som gjelder for de fagene du ønsker å ta. For mer informasjon om opptakskrav ved Tsinghua University, ta kontakt med en av våre studieveiledere

Kravene til engelsk språkkunnskaper varierer utfra hvilke fag du ønsker å studere. I noen tilfeller vil karakteren 4 eller bedre i engelsk fra videregående være tilstrekkelig. I andre tilfeller vil det være et krav om at man tar en engelsk språktest: TOEFL eller IELTS. Våre studieveiledere vil kunne fortelle deg mer nøyaktig hvilke opptakskrav som vil gjelde for deg og de fagene du ønsker å studere.

Hvordan søker jeg?

Hvis du har bestemt deg for at du ønsker å studere ved Tsinghua University, ta kontakt med oss, og vi vil sende deg søknadsskjemaet. I tillegg vil våre studieveiledere bistå deg gratis gjennom hele søknadsprosessen. De vil svare på dine spørsmål, og gi deg praktisk informasjon som du trenger før studiestart. 

Høres Tsinghua University spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt