University of International Business and Economics

UIBE campus. Når du studerer i Beijing på UIBE får du studentbolig rett ved campus

Studentlivet på UIBE- University of Business and Economics

Studenter ved UIBE tilbys innkvartering i leiligheter som ligger 10-15 minutters gange fra campus, i et nabolag fullt av både lokale og internasjonale studenter.

Beliggenhet

University of International Business and Economics (UIBE) er lokalisert nord-øst i Chaoyang distriktet, mellom tredje- og fjerde-ringvei og er omgitt av en rekke andre universiteter. Chaoyang distriktet er kjent for å være Beijings mest mangfoldige og internasjonalt orienterte forretningsdistrikter, noe som gir UIBE en ideell beliggenhet. Det er god tilknytning til offentlig transport og det tar ca. 30 minutter å reise inn til sentrum av Beijing, med attraksjoner som Den forbudte by og Den himmelske freds plass.

Fasiliteter

På campus er det internett-tilgang, bibliotek, restauranter, trykkeri, elektronikkforretninger, kafeteria, postkontor, matbutikker, egen stadion samt treningssenter med både fotballbaner, basketbalbaner, tennisbaner og mye mer. En førsteklasses svømmehall er dessuten under konstruksjon og er forventet ferdig i 2015.

Transport

UIBE har god tilknytning til offentlig transport, en rekke busslinjer stopper rett utenfor campus og kan ta studenter til nesten hvor som helst i Beijing. I Kina har bussene flere avganger enn det vi er vant til her i Europa, noe som gjør det beleilig å ta buss. I tillegg er det også er relativt billig å ta taxi. Med buss fra campus er du dessuten kun et par stopp unna metroen som hurtig tar deg til de mest populære turistattraksjonene, kjøpesentrene og underholdningsdistriktene.

Bolig

Internasjonale studenter tilbys leiligheter reservert kun for internasjonale studenter, der man får et eget rom, men deler stue, kjøkken og bad med andre studenter. Prisen er fra 120 CNY per dag ekskludert kostnader til strøm, vann og gass. Trådløst internett og rengjøring er inkludert i prisen.

Høres University of International Business and Economics spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt