University of International Business and Economics

Studer på University of International Business and Economics

Studier på University of International Business and Economics

KILROY kan hjelpe deg med å søke på spennende semesterprogram på University of International Business and Economics som "China Business & Cultural Studies Program" (CBCS) og "Chinese language training program".

China Business & Cultural Studies Program (CBCS) 

CBCS er et 1-2 semesters program der du har muligheten til å velge blant over 20 fag innen internasjonal business, kinesisk handel og kultur ved University of International Business and Economics (UIBE).  

Programmet inkluderer et introduksjonsopplegg, ekskursjoner og sosiale aktiviteter og gir 30 studiepoeng (ECTS) for ett semester. Fagene undervises av professorer fra UIBE.

Chinese Language Training Program (Kinesisk språkkurs)

Du har også mulighet til å velge et intensivt språkkurs. Chinese Language Training er et studieprogram på 1-2 semester. Du kan velge mellom tre forskjellige typer språkkurs: 

  • Grunnleggende kinesisk
  • Kinesisk for business
  • Avansert kinesisk

Når du har fullført kurset vil du motta et eget UIBE sertifikat som verifiserer dine språkkunnskaper. Studieprogrammet støttes av Lånekassen.

Opptakskrav

For å søke på et av studieprogrammene ved UIBE kreves det at du er over 18 år og har fullført videregående skole. Det anbefales også at du har fullført minimum 60 ECTS ved et universitet eller en høgskole. Det kreves at søkerne har karakteren 4 eller bedre i engelsk fra videregående skole (som kan være maks 5 år gammel) eller at man har tilfredsstillende poeng fra en godkjent engelsktest (TOEFL eller IELTS). 

Hvordan søker jeg?

Du kan søke for kun høst- eller vårsemesteret, eller du kan velge å bli et helt akademisk år. Det første semesteret går fra september til desember/januar, mens det andre semesteret går fra februar til juni/juli. Disse studieprogrammene har rullerende opptak, men vi anbefaler deg å søke fem måneder før studiestart. Hvis dette universitetet har fanget interessen din kan du ta kontakt med KILROY, som er universitetets offisielle representant i Norge. Vi vil deretter være behjelpelige med alle dine spørsmål, søknadsskjema og praktisk informasjon.

 

Høres University of International Business and Economics spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt