University of International Business and Economics

Studier i Beijing, ikke langt unna den forbudte by

Studere i Beijing

Beijing har vært Kinas hovedstad sammenhengende i over 800 år og har med tiden utviklet seg til å bli Kinas politiske, kulturelle, historiske og intellektuelle sentrum. For deg som student i Beijing vil det si at du befinner deg midt i smørøyet når det gjelder kulturtilbud, historiske attraksjoner og engasjerte forelesere.

I hjertet av Beijing finner du to av verdens mest kjente historiske attraksjoner; Den himmelske freds plass og Den forbudte by. Fra disse fortryllende historiske stedene eser byen ut til en storbymetropol på hele 17 000 kvadratkilometer. Tilsammen rommer denne enorme byen over 22 millioner innbyggere, hvorav 1 million er innflyttere fra andre land. Den store tilstrømmingen av utenlandske arbeidere er mye takket være Beijings status som mektig verdensmetropol, i tillegg til at byen huser både Kinas svar på Wall Street (Financial Street) og Kinas svar på Silicon Valley (Zhongguancun). Dette gjør Beijing til en attraktiv destinasjon for unge nyutdannede som flytter hit fra hele verden, på jakt etter spennende, godt betalte jobber.

Beijing er en vennlig by full av historie, som på en fasinerende måte blander eldgamle palasser og templer med futuristisk arkitektur fra det 21. århundre. Dette gir byen et helt unikt særpreg og er en opplevelse i seg selv. Videre har Beijing, som den verdensmetropolen den er, et tilnærmet uendelig tilbud av underholdning, shopping, rekreasjon og mat og du vil finne ting her som du ikke finner noe annet sted i verden. På den akademiske fronten huser byen over 50 høyere utdanninginstitusjoner og er hjem for et stadig økende antall internasjonale studenter. Velger du å studere i Beijing er du med andre ord langt i fra alene!

Høres University of International Business and Economics spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt