XJTLU

Bli student og uteksaminer ved Xi’an Jiaotong-Liverpool University (XJTLU) i Kina
 

Studere ved XJTLU

Xi’an Jiaotong-Liverpool University (XJTLU) er et resultat av en fusjon mellom University of Liverpool i England og Xi’an Jiaotong University i Kina. Universitetet er det største av sitt slag og ligger i byen Suzhou ved Kinas østkyst, kun 30 minutter fra Shanghai med høyhastighetstog.

Her finner du nyttig informasjon om XJTLU og hvordan det er å studere ved dette universitetet. Du kan også lese om hva du kan studere, campus, studentlivet i Suzhou og søknadsprosessen.  

7 gode grunner til å studere ved XJTLU

  • XJTLU kombinerer det beste av Østen og Vesten, og studenter vil dra god nytte av å studere ved et universitet som henter inn ekspertise fra begge moderuniversitetene. 
  • Du vil få styrket dine karrieremuligheter ved å kunne vise til dine flerspråklige ferdigheter, samt kunnskap om kinesisk kultur og samfunn. 
  • Studenter som søker på en bachelorgrad vil uteksaminere med en dobbelgrad - en fra XJTLU og en fra University of Liverpool.
  • XJTLU tilbyr gode stipend til internasjonale studenter som søker på komplette bachelor eller mastergrader.
  • Du kan starte din egen bedrift i universitetets 'student enterprise park', eller delta i en av de over 100 studentforeningene for blant annet kunst, sport, musikk og dans. Det finnes også et bredt utvalg av sportslige aktiviteter ved XJTLU, som eksempelvis fotball, golf, bordtennins og frisbee.  
  • Suzhou er en av de mest velutviklede og hurtigst voksende byene i Kina. Byen har blitt kalt for 'paradis på jorden' siden oldtidsalderen, og mye av byens kulturarv er godt bevart i de mange vakre hagene og parkene. Suzhou er også kjent som 'Orientens Venezia' på grunn av de mange kanalene som omringer byen. Flere av hagene og kanalene i Suzhou er på UNESCOs liste over Verdens kultur- og naturarvsteder.
  • Internasjonale studenter ved XJTLU har muligheten til å oppleve en av de mest kulturrike landene i verden. Det er et hav av severdigheter å se og oppleve i Kina - alt fra den kinesiske mur og Tiananmen Square i Beijing, til Terracotta krigerne i Xi'an, og bambus skogene til pandabjørnene i Chengdu.

Hva kan jeg studere ved XJTLU?

Ved XJTLU kan du studere:

  • en bachelorgrad
  • en mastergrad
  • ett eller to semester som utvekslingsstudent (Study Abroad)

Gå til studier for å lese mer om hva du kan studere ved XJTLU, eller kontakt en av våre studieveiledere hvis du vet hva du ønsker å studere og ønsker mer informasjon om dine studiemuligheter ved XJTLU.

View at the XJTLU campus surroundings in Suzhou, China

Hva koster det å studere ved XJTLU?

Studieavgiften ved XJTLU avhenger både av studienivå (bachelor eller master) og studieretning. Merk at vi derfor kun kan oppgi fra-pris på studieavgiftene.

Nivå og studieavgifter:
Study Abroad (1-2 semestre): fra 54 000 CNY per semester (2018)
Bachelorgrad: fra 54 000 CNY per studieår (2018)
Mastergrad: Varierer ut fra hvilken grad du velger. Ta kontakt med KILROY for detaljer.

Dersom du ønsker å få en nøyaktig pris for det studieprogrammet du er interessert i, kan du ta kontakt med en av våre studieveiledere. De hjelper deg også med å sette opp et budsjettestimat for hvor mye du bør sette av til bo- og levekostnader i Suzhou, Kina. 

Hvordan kan KILROY hjelpe meg til å studere ved XJTLU?

I KILROY bistår vi med gratis studieveiledning og vi vil hjelpe deg gjennom hele søkeprosessen. Vi vil svare på alle spørsmål du måtte ha om det å studere i Suzhou, hvordan du kan søke og hvor du kan bo. Kontakt oss for mer informasjon om studier ved XJTLU. Vi ser frem til å hjelpe deg!

Høres XJTLU spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt