XJTLU

Campuslivet ved XJTLU

Campuslivet ved XJTLU

XJTLU campus består av to områder: fellesområdet og XJTLUs eget campus. Et stort antall studenter fra både XTLJU og de andre omkringliggende universitetene deler fellesområdet, mens XJTLUs campus er dedikert til undervisning og forskning. XTLJUs prisvinnende campus er topp moderne med gode fasiliteter som studentene kan benytte seg av.

Studentbolig i Suzhou

Suzhou Industrial Park Education Development & Investment Limited Company (SIPEDI) tilbyr studentboliger og tjenester til alle studenter som studerer i Dushu Lake Higher Education Town, hvor også XJTLU er plassert. For mer detaljert informasjon om studentbolig i Suzhou, ta kontakt med en av våre studieveiledere

Campuslivet ved XJTLU

Ved ankomst blir internasjonale studenter tatt i mot av XJTLUs internasjonale studentveiledere, som bistår studenter med å finne seg til rette både på universitetet og i byen. Studieveilederne bistår også med råd vedrørende visum, studentbolig, helse, og studentaktiviteter.  

Det finnes over 100 forskjellige studentorganisasjoner som studenter kan delta i. Dette er en utmerket måte å bli kjent med andre studenter på, samt utvikle nye ferdigheter og dermed få mest utav studentlivet ved universitetet. 

Campuslivet ved XJTLU i China - Ultimate Frisbee-turnering
Hva med å lære å spille Ultimate Frisbee?

Fasiliteter på campus

I tillegg til XJTLUs campus fasiliteter har studenter tilgang til andre fasiliteter innen Higher Education Town. Disse fasilitetene inkluderer Dushu Lake bibliotek og Dushu Lake sportssenter med treningssenter, klatrevegger og svømmebasseng. Utover det kan studenter få glede av områdets kino, teater, bowling hall og internasjonale kommunikasjonssenter. I tillegg finnes det et stort utvalg butikker og restauranter i og rundt Dushu Higher Education Town. 

Transport til og rundt Suzhou

Du kan enkelt ankomme Suzhou med fly, tog og buss. Suzhou har ikke en egen flyplass, med det er tre flyplasser innen rimelig avstand: Shanghai Pudong International Airport, Shanghai Hongqiao International Airport km og Wuxi Airport. Offentlig transport i Suzhou er både enkelt og billig å bruke, og du kan supplere mellom sykkel, taxi, metro, buss og tog.  

Sykkel
Suzhou Industrial Park har et eget sykkel-deling system hvor studenter kan leie en av 2.000 grønne sykler. Syklene er gratis å leie for opptil en time (1 CHY/time for hver påfølgende time), og kan returneres ved en av de mange sykkelstasjonene i området etter endt bruk.

Buss
Buss er det billigste av offentlig transport alternativene i Suzhou. Det går busser fra Higher Education Town til alle områder av Suzhou. Det er også tilbus om gratis buss for studenter mellom de forskjellige studentboligene og XJTLUs campus.

Tog
Det tar kun 30 minutter med høyhastighetstog til Shanghai, og mindre enn 1,5 time til Nanjing. Det går også flere tog til Kunshan, Wuxi og Zhenjiang fra Suzhou, samt høyhastighetstog til byer som Hangzhou, Chengdu, Xi'an ogGuangzhou. I tillegg stopper høyhastighetstoget som går mellom Beijing og Shanghai i Suzhou, og du kan derfor være i Beijing i løpet av 5 timer.

Høres XJTLU spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt