XJTLU

Søk på XJTLU i Suzhou, Kina - kontakt KILROY i dag

Søk på XJTLU

Har XJTLU har fanget din interesse og du har lyst til å søke på et av studieprogrammene som universitetet tilbyr? Ta kontakt med en av våre studieveiledere. De hjelper deg gratis gjennom hele søkeprosessen!

Opptakskrav til XJTLU

Opptakskravene til XJTLU varierer ut fra hvilket studieprogram du planlegger å studere, men på generell basis krever XJTLU et gjennomsnittlig til høyt karaktersnitt fra tidligere studier. Studenter som søker på en mastergrad må ha fullført en bachelorgrad. Stundeter som ønsker å ta et Study Abroad-program må være registrert ved en utdanningsinstitusjon i Norge. Merk at enkelte av studieprogrammene har noen spesifikke opptakskrav, som for eksempel presentasjon av tidligere arbeid (f.eks foto, design e.l.) eller arbeidserfaring.

Kontakt våre studieveiledere for mer informasjon om opptakskrav til det programmet du ønsker å studere, og for å få tilsendt søknadsskjemaet til XJTLU.

Krav til engelskferdigheter ved XJTLU

I likehet med opptakskrav, varierer kravene til engelskferdigheter ut fra hvilket studieprogram du søker på. I mange tilfeller vil karakteren 4 på vitnemål fra videregående skole være tilstrekkelig. I andre tilfeller vil det være nødvening at du tar en standardisert engelsk språktest som TOEFL eller IELTS. Våre studieveiledere kan gi deg detaljert informasjon om språkkravene til det studiet du ønsker å søke på.

Stipend

XJTLU tilbyr flere stipend til studenter som tar komplette bachelor- eller matergrader ved universitetet. Kontakt våre studieveiledere for mer informasjon omkring stipend og støtte fra Lånekassen.

Når må jeg søke?

Hvis studier ved XTJLU virker interessant, og du kunne tenke deg å søke, anbefaler vi at du tar kontakt med en av våre studieveiledere så tidlig som mulig. Du vil da få tilsendt søknadsskjema, detaljert informasjon om studieprogram og opptakskrav, samt gratis veiledning gjennom hele søkeprosessen. 

Høres XJTLU spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt