XJTLU

Ved XJTLU in China kan du velge blant et stort utvalg av studieprogram og fag, som eksempelvis arkitektur eller ingeniørstudier

Studier ved XJTLU

XJTLU tilbyr rundt 60 forskjellige studieprogrammer fordelt på 14 akademiske fakultet. Du kan ta en bachelor- eller mastergrad, eller ta et Study Abroad-program på et eller to semester. Du har også muligheten til å ta deler av en grad ved XJTLU og fullføre utdanningen ved University of Liverpool i England.

Hva kan jeg studere ved XJTLU

XJTLU tilbyr blant annet studieprogrammer innen business, kultur, og kommunikasjon, samt ingeniørstudier. Alle studieprogrammene undervises på engelsk og er basert på pensum fra University of Liverpool. Universitetet er også det perfekte stedet for å lære kinesisk hvis du skulle ønske det.

Avhengig av hvilket studieprogram du studerer, har du som bachelorstudent mulighet til å enten ta hele graden ved XJTLU i Suzhou, eller ta deler av graden ved Suzhou før du overføres til University of Liverpool i England hvor du vil fullføre utdanningen din. Mastergrad-studenter har muliheten til å ta et semester av utdanningen i England.

Study Abroad-programmet som er på ett eller to semester, er tilgjengelig på både bachelor- og masternivå. Som Study Abroad-student kan du velge mellom:

  • Kinesisk språkstudier.
  • Kina-studier: fag med fokus på kinesisk kultur, politikk, historie, forretningsvirksomhet og økonomi.
  • Akademiske fag fra de 14 forskjellige akademiske faktultetene.

Study Abroad-studenter tilbys også muligheten til å ta et tilleggsfag innen språk uten ekstra kostnader. 

Nederst på denne siden kan du se hvilke studieprogrammer som tilbys ved XJTLU. Dersom du ikke finner det studiet du leter etter, ta kontakt med oss. Vi hjelper deg gjerne.

Ved XJTLU kan du velge mellom mange forskjellige studieprogrammer, deriblant kjemi, fysikk og biologi.

Når er studiestart?

Bachelor og Master programmene har studiestart i september. Study Abroad-programmet har oppstart i september og februar. 

Studieprogram ved XJTLU

Utvid listen nedenfor for å se hvilke studieprogram som tilbys ved XJTLU.

Høres XJTLU spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt