New Zealand

New Zealand byr på intense og fantastiske naturopplevelser
 

Hvorfor studere på New Zealand?

New Zealands kultur og natur byr på et spennende alternativ til andre engelskspråklige land, i tillegg til at du som student kan få en god utdannelse på høyt nivå. New Zealand blir ofte nevnt i internasjonale sammenhenger der man sammenligner standard på utdannelser.

New Zealand ligger midt mellom ekvator og sydpolen, separert fra resten av verden. Nord-øya har et middelhavsklima mens det på Sør-øya er noe kjøligere. Landets natur er noe av det reneste du kan finne i verden. Størstedelen av New Zealands 4 millioner innbyggerne er av europeisk opprinnelse, mens 15% representerer urbefolkningen - maoriene - hvis kultur skinner igjennom i samfunnet. "Kiwiene", det uoffisielle kallenavnet på de lokale, er svært vennlige mot utlendinger, og internasjonale studenter blir alltid tatt vel i mot. New Zealendere tilbringer mye tid utendørs så for de med sansen for spennende aktiviteter ute i naturen har virkelig noe å se frem til! Prisnivået på New Zealand er noe lavere enn hjemme, og ellers er storbyene både trygge og komfortable.

Hvor kan jeg studere på New Zealand?

KILROY tilbyr studier på New Zealand i følgende byer:

Studentlivet på New Zealand

New Zealands kultur og natur byr på et spennende alternativ til andre engelskspråklige land, i tillegg til at du som student kan få en god utdannelse på høyt nivå. New Zealand blir ofte nevnt i internasjonale sammenhenger der man sammenligner standard på utdannelser. Dette landet er langt fremme når det gjelder datateknologi og medisinsk forskning og er ansett som et foregangsland innen sosialpolitikk. Våre samarbeidsuniversiteter har over 100 år med tradisjoner, og et bredt spekter av utdannelser. New Zealand har også innført et kvalitetssikringssystem innen høyere utdanning som er anerkjent på verdensbasis.

Fakta om New Zealand

Folketall: 4.4 mill. (2013)
Hovedstad: Wellington
Største byer: Wellington, Auckland, Christchurch
Språk: Engelsk og maori
Valuta: Newzealandske dollar (NZD)
Tidsforskjell: +12 (+10 ved sommertid)

Høres New Zealand spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt