AUT University

AUT er det raskest voksende universitetet på New Zealand og har den høyeste andelen uteksaminerte som går rett ut i jobb.
 

Studere på Auckland University of Technology (AUT)

AUT er New Zealands yngste og raskest voksende universitet. Det ligger sentralt i Auckland hvor du har alt du skulle trenge i umiddelbar nærhet. AUT er fortsatt i rivende utvikling og har nylig renovert sine campusområder med vakker arkitektur og topp moderne fasiliteter.

Her vil du finne nyttig informasjon knyttet til studier ved AUT. Du kan også navigere deg hurtig videre og lese om studieprogram ved AUT, campus og studentbolig, studentlivet i Auckland, New Zealand, og søknadsprosessen

6 gode grunner til å studere på AUT

 1. Auckland ble nylig kåret til verdens tredje beste by å bo i av Mercer’s Quality of Living sin undersøkelse. 
 2. 91% av AUT studenter finner relevant arbeid innen 6 måneder etter de uteksaminerte fra universitetet.
 3. Univeristetet har høyt fokus på at studenter skal få relevant førstehåndserfaring og nyttig praksis i løpet av utdanningen. Mange av studieprogrammene inkluderer en periode hvor studentene er på utplassering og dermed får relevant arbeidserfaring. 
 4. Study Abroad-studenter kan velge mellom å ta 4 fag i løpet av et semester, eller 2 fag i kombinasjon med et relevant internship i en bedrift. Dette bidrar til at også internasjonale studenter kan få nyttig erfaring med New Zealands arbeidsliv.
 5. God balanse av forelesere og studenter: klassene er normalt forholdsvis små og gir rom for mye interaksjon. 
 6. Levekostnadene i New Zealand har blitt rimeligere over de siste 18 månedene, noe som alltid er en fordel for studenter. 

AUT ligger i sentrum av Auckland, New Zealand

Akademisk omdømme

 • I en rangering utført av QS World University Rankings i 2017, mottok AUT tre topplasseringer i listen over beste studieprogrammer i verden: Arts and design (topp 100), Accounting and Finance (topp 150), Business and Management (topp 300).
 • Times Higher Education har listet AUT som det mest internasjonale universitetet i New Zealand, og det 12. mest internasjonale universitetet i verden.
 • AUT er rangert blant verdens topp 50 beste universiteter for kunst og design.

Hva kan jeg studere ved AUT? 

 • Et Study Abroad-program (1 eller 2 semester) 
 • En Bachelorgrad
 • En Mastergrad
 • En PhD (doktorgrad)

New experiences as a student at AUT

Fakta

Antall studenter: 30 000
Antall internasjonale studenter: ca. 4000 fra 85 forskjellige land
Akademisk kalender: Studiestart i februar og juli
Nivå og studieavgifter:
Study Abroad (1-2 semestre) fra 12 500 NZD per semester (2017) 
Bachelorgrad fra 23 800 NZD per år (2017) 
Mastergrad fra 28 600 NZD per år (2017)

Universitetets hjemmeside: AUT University

Hvordan kan KILROY hjelpe med til å studere ved AUT?

Vi hjelper deg gratis med å søke på AUT og gir deg nyttig veiledning gjennom hele søkeprosessen. Vi kan også hjelpe deg med å sette opp et estimert budsjett basert på utgifter knyttet til din utdanning, samt levekostnader i Auckland, New Zealand. Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål eller vil søke. Vår kunnskap er din trygghet!

Høres AUT University spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt