AUT University

AUTs hovedcampus ligger i Wellesley Street midt i sentrum i Auckland.

Campuslivet på AUT

AUT har 4 forskjellige campuser og mange gode boligtilbud for studenter. Universitetet kan også by på topp moderne fasiliteter og flotte grøntområder.

Campusområdene ved AUT

AUT har 4 campuser, hvor hovedcampus er City Campus som ligger ved Wellesley Street i sentrum av Auckland. De tre andre campusene er: North Shore, South, og Millenium. City Campus og North Shore har begge et servicekontor for internasjonale studenter, samt egne studentboliger.  

Studentbolig i Auckland, New Zealand

AUT tilbyr studentboliger ved to av sine campuser: City Campus og North Shore campus. Boligene består av 4-5 soverom som alle er utstyrt med en seng, skrivebord og stol, klesskap, bokhylle, og WiFi. Utover dette har alle leilighetene 2 bad, et fullt utstyrt kjøkken, samt et oppholdsrom med spisebord, sofa og TV. Andre fasiliteter ved studentboligene inkluderer bl.a. et vaskeri, nattevakter og sykkelparkering.

Wellesley Student Apartments (City Campus):  Et populært valg blant Study Abroad-studenter. Wellesley Student Apartments ligger kun 3 minutter gange fra City Campus og 5 minutters gange fra Auckland sentrum. 

Akoranga Student Village (North Shore Campus): Disse studentboligene ligger kun 5 minutters gange fra North Shore Campus og er et godt alternativ til de som studerer ved dette campuset. Studenter som studerer ved North Shore Campus kan derimot fortsatt velge å bo ved City Campus dersom man ønsker å være tettere på sentrum.

Et annet alternativ er å leie en privatbolig alene eller sammen med andre studenter. Det er forholdsvis enkelt å finne leieboliger i Auckland. Det er derimot viktig å være oppmerksom på at slike leiligheter ofte er umøblerte og vil kreve at man går til innkjøp av møbler.

Det er enkelt å komme seg rundt i Auckland med offentlig transport - KILROY

Transport i Auckland og til/fra campus

Det er mange måter å komme seg til universitetet på - du kan gå, sykle, kjøre, ta buss eller tog. Studenter får 40% studentrabatt på det meste av kollektivtilbudet i Auckland og de aller fleste av byens bussruter stopper tett på City Campus og Britomark. Sentralbanestasjonen ligger ca. 15 minutters gange fra City Campus.

North Shore har også gode bussforbindelser, i tillegg til at det går en egen AUT Shuttle Bus mellom North Shore og City Campus hele dagen. Bussturen tar ca. 30 minutter. 

Høres AUT University spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt