AUT University

Søk på AUT University

Søk på AUT University

Hvis AUT University har fanget interessen din, kan du ta kontakt med oss. Vi hjelper deg gratis med å søke på AUT University og veileder deg gjennom hele søknadsprosessen. Vi svarer på dine spørsmål, og gir deg all praktisk informasjon som du trenger før studiestart.

Opptakskrav til AUT University

AUT University krever at man minst har generell studiekompetanse for opptak til bachelorgrad. Vitnemål/dokumentasjon på generell studiekompetanse kan ettersendes dersom man fullfører dette nærmere studiestart. Generelt krever AUT University et gjennomsnittlig karaktersnitt for opptak, men vær oppmerksom på at opptakskrav kan variere fra studium til studium. 

Krav til engelskkunnskaper

Til studier på bachelornivå kreves det normalt karakteren 4 eller bedre i engelsk fra videregående skole (som kan være maks 5 år gammel), eller at man tar en engelsk språktest: TOEFL eller IELTS. Til studier på masternivå kreves det normalt at man tar en av de to ovennevte språktestene. Unntak kan gjøres dersom studenten har tidligere studert i et engelskspråklig land. 

Vær oppmerksom på at opptakskrav kan variere fra studium til studium. Ta kontakt med en av våre studieveiledere for mer informasjon om opptakskrav til det studiet du vil søke på. 

Stipend ved AUT

AUT University tilbyr flere stipender til internasjonale studenter.

Når bør jeg søke på AUT og hvordan søker jeg?

Auckland University of Technology opererer med løpende opptak. Det betyr at du kan søke så lenge det er ledige studieplasser. Vi anbefaler deg derimot å søke minst 3-4 måneder før studiestart da studieplasser har en tendens til å fylles opp raskt.

Hvis du er interessert i å søke på AUT ber vi deg ta kontakt med oss, gjerne i god tid før studiestart. Du kan sende oss en e-post her! Når vi har mottatt din henvendelse vil vi sende deg søknadsskjemaet, samt detaljert informasjon om opptakskrav og søknadsprosess til det spesifikke studieprogrammet du ønsker å studere. Vi bistår med gratis studieveiledning og vil sørge for at du har alle nødvendige dokumenter til søknaden. Vi ser frem til å høre fra deg!

Høres AUT University spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt