AUT University

Auckland ligger på Nordøya på New Zealand og er med sine 1.4 millioner innbyggere den mest folkerike på New Zealand.

Livet som student i Auckland

Auckland ligger på Nordøya på New Zealand og er med sine 1.4 millioner innbyggere den mest folkerike byen på New Zealand. Det urbane området er dobbelt så stort som London og startet som fire frittstående byer, Auckland City, Waitakere, Manukau og North Shore. Byen er omringet av to havner - Waitemata og Manukau. Som student i Auckland bor du i en storby, men er likevel tett på både strender og flott natur.

Studentlivet i Auckland, New Zealand

Kia Ora! Velkommen til Auckland, hovedstaden på New Zealand. I Auckland er ca. 1/3 av byens befolkning født utenlands, noe som gjør Auckland til en svært multikulturell by. Byen omtales ofte som "City of sails" fordi seiling er en populær aktivitet her og seilbåtene ligger som perler på en snor ved havnefronten.

Auckland byr på deilig strandliv ved Waitemata Harbours populære strender, samt gode surfeforhold ved Piha og Muriwai. Spennende kulturelle aktiviteter finner du bl.a. ved Auckland Town Hall og Aotea Centre hvor det ofte avholdes konferanser, teaterforestillinger, kapa haka (tradisjonell Maori dans), konserter og operaforestillinger. 

Dra til Muriwai Beach i Waitakere, Auckland - KILROYOpplev Muriwai Beach i Waitakere, Auckland.

 

De beste tingene ved å være student i Auckland, New Zealand:

  • Du er aldri mer enn 30 minutter unna en strand. Auckland er hjem til noen av New Zealands vakreste kystlinjer!
  • Du kan utforske noen av verdens beste farmers' markets med de ferskeste råvarer.
  • I Auckland avholdes det regelmessig flere store underholdnings- og kulturelle arrangementer.
  • Du kan velge mellom flerfoldige gode steder å spise, drikke og nyte en kveld ute på byen. Auckland har mange nattklubber, barer, restauranter, kafeer og puber!

Studentlivet i Auckland, New Zealand - KILROYAuckland er hovedstaden på New Zealand og er en multikulturell storby. 

Dine arbeidsmuligheter som student i Auckland, New Zealand.
 

Arbeid ved siden av studiene
Studenter som tar en hel grad (bachelor/master) kan arbeide opptil 20 timer i uken i løpet av skoleåret, og opptil 40 timer/uke i ferieperioder. Det er derimot nødvendig at studenter som skal arbeide ved siden av studiene fyller enkelte krav. Vennligst ta kontakt med en av våre studieveiledere for mer informasjon dersom du ønsker å arbeide ved siden av studiene i Auckland.

Arbeidstillatelse etter endte studier 
Når du har fullført utdanningen din har du fortsatt mulighet til å bli værende på New Zealand og arbeide i opptil 4 år. For mer informasjon om arbeidstillatelse på New Zealand etter endte studier, ta kontakt med en av våre studieveiledere. 

New Zealand - perfekt for den aktive student!

New Zealand ligger i den sørlige delen av Stillehavet, ca. 1.600 kilometer sørøst for Australia, som er landets nærmeste naboland. New Zealand består av to hovedøyer og flere mindre øyer, og er omtrent på samme størrelse som Storbritannia og Japan. Landet er kjent for sin fantastiske natur og kan by på alt fra snøkledde fjell til hvite sandstrender, fantastiske blomsterenger og spennende Maori-kultur. New Zealand er også en perfekt destinasjon for studenter som elsker å være aktive - landet har flerfoldige muligheter for adrenalinpumpende aktiviteter som surfing, rafting, fjellklatring, fallskjermhopping, hvalsafari, m.m.

Hobbiton på New Zealand - Besøk stedet for den legendariske trilogien Ringenes Herre ble spilt innHobbiton på New Zealand - Besøk stedet for den legendariske filmtrilogien Ringenes Herre ble spilt inn.

Dra på road trip på New Zealand

Hvis du har lyst til å utforske områdene rundt Auckland og resten av New Zealand anbefaler vi at du drar på en road trip i løpet av din studieperiode! En road trip på New Zealand er noe helt unikt og er en opplevelse du sent vil glemme. Vi hjelper deg gjerne med å finne den beste og billigste leiebilen eller campervanen til din road trip!

Klima i Auckland, New Zealand. 

Auckland har et temperert klima, hvor det er varmt og fuktig om sommeren, og kjølig og rått om vinteren. Gjennomsnittstemperaturen ligger på 24 grader om sommeren (desember-mars) og 18 grader om vinteren (juni-august).

Les mer om New Zealand her!

Høres AUT University spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt