New Zealand

KILROY kan gi praktisk informasjon om studier på New Zealand

Praktisk info om studier på New Zealand

KILROY hjelper deg gratis med å søke på studier på New Zealand og gir deg praktisk informasjon om bla. visum, flybillett og forsikring.

Landinformasjon

For reise- og landinformasjon sjekk Utenriksdepartementets Landsider om New Zealand.

Visum

Du trenger et studentvisum for å studere på New Zealand. KILROY vil bistå deg i søknadsprosessen.

Forsikring

Norske studenter som mottar støtte fra Lånekassen har som hovedregel rett til utvidet medisinsk stønad via Folketrygden. Dette innebærer at studenter får helt eller delvis refusjon for utgifter til akutt helsehjelp. Denne støtten er relativt begrenset, så vi anbefaler på det sterkeste at du i tillegg skaffer deg en privat studentforsikring som gjelder for studieopphold i utlandet. Universitetene vi samarbeider med på New Zealand har en liste over godkjente forsikringer og du må sjekke universitetenes hjemmesider for informasjon om hvilke forsikring som du må ha.

Reise til New Zealand

Du kommer til New Zealand ved å fly enten over Asia eller USA med flyselskap som f. eks Qantas, British Airways, Singapore Airlines eller Air New Zealand. Maksimal baggasjevekt på innsjekket kolli er 20 kg. Gjennom KILROY kan du få fleksible studentbilletter til gode priser, og spør gjerne om en eller flere stopp på veien - dette koster ofte lite eller ingenting ekstra. Eksempler på stopp kan være Bali, Bangkok eller Singapore.

Reise på New Zealand

Å reise mellom byer innad på New Zealand er enkelt og rimelig uansett om du benytter deg av buss, fly, tog eller leiebil. Lokaltransport er både moderne, holder god standard og overholder rutetidene. Enkelte studenter skaffer seg egen bil, bare husk at det er venstrekjøring før du legger ut på kjøretur.

 

Høres New Zealand spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt