University of Auckland

Utsikt over byen - University of Auckland
 

Studere på University of Auckland

Studèr i hjertet av Auckland ved det største og eldste universitetet på New Zealand. Som student ved University of Auckland har du bystrender, shopping, kafeer, kulturliv og flott natur i umiddelbar nærhet. Finn ditt drømmestudie blant mange spennende og anerkjente studieprogrammer.

Som student ved University of Auckland vil du være en av mer enn 6000 internasjonale studenter som til sammen representerer mer enn 110 nasjonaliteter. En multikulturell miks av studenter og ansatte bidrar til en dynamisk og inspirerende atmosfære på campus. 

8 gode grunner til å studere ved University of Auckland: 

 1. University of Auckland ligger i vakre omgivelser i hjertet av New Zealands største by.
 2. Det er et velrennomert universitet og anses som New Zealands ledende forskningsuniversitet.
 3. Universitetet har et imponerende utvalg av høyt rangerte studieprogram og kurs.
 4. Et aktivt studentliv: universitetet har over 40.000 studenter og hundrevis av kulturelle, akademiske, sportslige, og sosiale klubber som betyr at du vil være del av et pulserende og spennende studentmiljø.
 5. Universitetets campus ligger i hjertet av Auckland, som gir gode muligheter til å delta i sosiale aktiviteter også utenfor universitetet. Campus ligger kun 10 minutters gange fra havnefronten og tett på uberørte strender og turområder.
 6. Et mangfold av kulturer blant studenter, ansatte og innbyggere. Ved University of Auckland får du virkelig et globalt perspektiv på ditt studiefelt.
 7. New Zealand er et av verdens tryggeste land å være internasjonal student i.
 8. Universitetet har et godt støtteaparat for internasjonale studenter. Dette betyr at selv om du er langt hjemmefra vil du bli tatt godt vare på!   

Studieprogram:

Universitetet tilbyr et stort spekter av utdannelser, men spesialitetene er likevel business, kunst og design, arkitekturstudier, samt humanistiske fag og samfunnsfag.

Du kan velge mellom: 

 • Delstudier på 1-2 semester (study abroad)
 • Bachelorgrad
 • Mastergrad
 • PhD

For mer informasjon om dine studiemuligheter ved University of Auckland, be om studieveiledning fra Kilroy

Akademisk omdømme

Dette er New Zealands ledende universitet innenfor forskning og er anerkjent både nasjonalt og internasjonalt. Times Higher Education rangerte University of Auckland som nummer 165 på listen over verdens beste universiteter i 2016-2017, noe som gjør det til landets beste. I 2016 ble University of Auckland rangert som nummer 81 av QS World University Rankings.

Universitetet tilbyr et av de mest anerkjente studiene i Asia og Stillehavsregionen innenfor International Business. University of Auckland Business School (Faculty of Commerce) er blant få business skoler i verden som er trippel akkreditert av både Assoication of MBAsEQUIS, og AACSB

Fakta

Antall studenter: 40 000
Antall internasjonale studenter: 600 
Akademisk kalender: Studiestart i februar og juli
Nivå og studieavgift:
Study Abroad (1-2 semestre) fra 12 750 NZD per semester (2019)
Bachelorgrad fra 29 840 NZD per år (2019)
Mastergrad fra 32 392 NZD per år (2019)

Universitetets hjemmeside: University of Auckland

Ta kontakt med oss, dersom du har spørsmål eller vil søke. KILROY hjelper deg gratis med å søke og gir deg veiledning underveis. Vår kunnskap er din trygghet!

Høres University of Auckland spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt