University of Auckland

Campus ved University of Auckland på New Zealand

Studentlivet på University of Auckland

University of Auckland består av åtte fakultet fordelt på seks campus rundt om i Auckland.

City Campus ligger midt i hjertet av Auckland med god tilgang på alle fasiliteter og kulturelle innslag i New Zealands største by. Campuset er veldig attraktivt med kort avstand til flotte parker og til kysten.

Grafton Campus ligger rett ved siden av Auckland Hospital i sentrum av Auckland, og her kan man studere helsefag, inkludert sykepleie. Dette campuset ligger i gangavstand til City Campus.

Andre campuser er Epsom Campus  (Faculty of Education), Tai Tokerau Campus,  Tamaki Campus, Leigh Marine Laboratory og Manukau Institute of Technology. Som regel studerer internasjonale studenter på City eller Grafton campus.

Livet på Campus

Campuslivet ved University of Auckland er pulserende og dynamisk. Ble en del av det ved å engasjere deg i en (eller flere) av nærmere 200 studentklubber. Her er det bare å velge og vrake: kanopadling, fotografi, film, yoga, jogging, kunsthistorie eller kite surfing er bare noen av alternativene. Du kan også jobbe for universitetets radiostasjon eller magasin. Det kan være en god ide og utnytte universitetets karrieresenter hvor du kan få hjelp til å sette opp en karriereplan, CV og øve på jobbintervjuer. 

Alle campuser tilbyr både cafeer, butikker, bibliotek og det man skulle trenge. Siden City Campus er hovedcampuset har dette i tillegg noen flere fasiliteter som helsetilbud, barnehage og treningssenter.

Transport

Det er mange måter å komme seg rundt og til Auckland, deriblant buss, båt, tog og bil. Studenter får 40% studentrabatt på det meste av kollektivtilbudet i Auckland. I sentrum kan du gå og sykle til det meste. Det går også en shuttlebuss mellom campusene flere ganger om dagen.

Bolig

Universitetet har et stort spekter av forskjellige studentboliger. Det er flere hundre studenter som bor på disse. Her får man både mat, ferdig møblerte leiligheter og sosiale begivenheter. Alle studentboligene ligger i gangavstand til City Campus. Det er også gode muligheter for å finne leilighet på egenhånd i Auckland, men disse kan ofte være umøblert. Universitetets boligkontor kan hjelpe med informasjon om privat leiebolig i nærheten av Campus. 

Høres University of Auckland spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt