University of Auckland

Søk på University of Auckland

Søk på University of Auckland

KILROY kan hjelpe deg med å søke på University of Auckland.

Hvordan søker jeg på University of Auckland?

Vi anbefaler deg å søke på University of Auckland så fort som mulig og minst 4 måneder før studiestart. University of Auckland har løpende opptak. Hvis University of Auckland har fanget interessen din, kan du ta kontakt med KILROY education, som er skolens offisielle representant i Norge. KILROY education hjelper deg gratis med å søke på University of Auckland og bistår gjennom hele søknadsprosessen. Vi svarer på dine spørsmål, og vi gir deg praktisk informasjon som du trenger før studiestart.   

Opptakskrav

University of Auckland krever at man minst har generell studiekompetanse for opptak til bachelorgrad. Vitnemål/dokumentasjon på generell studiekompetanse kan ettersendes, om man fullfører dette nærmere studiestart. Generelt krever University of Auckland et over gjennomsnittlig karaktersnitt for opptak, men vær oppmerksom på at opptakskrav kan variere fra studium til studium. 

Universitetet krever normalt karakteren 4 eller bedre i engelsk fra videregående skole eller at man tar en engelsk språktest

Ta kontakt med KILROY education for mer informasjon om opptakskrav til det studiet du vil søke på. 

Søknadsskjema

Ønsker du å søke på University of Auckland kan du ta  kontakt med oss, eller laste ned søknadsskjema nedenfor. Husk at du alltid kan ta kontakt med oss for hjelp underveis i søknadsprossesen. 

Søknadsguide til University of Auckland- Bachelor
Last ned
Søknadsguide til University of Auckland - Master
Last ned
Søknadsguide - - University of Auckland - Study Abroad
Last ned

 

Høres University of Auckland spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt