University of Otago

University of Otago er det eldste universitetet i New Zealand
 

Studere på University of Otago

University of Otago ble grunnlagt i 1869 og er New Zealands eldste universitet. Det ligger i Dunedin, en liten men livlig by på sørøya. University of Otago har gjort det svært bra i ulike internasjonale evalueringer og har ved flere anledninger blitt rangert som et av verdens beste universiteter.

Hva kan du studere på University of Otago?

Helsefag, reiseliv, business, juss, samfunnsfag, naturfag, film og media. University of Otago er spesielt anerkjente for forskning innen helsefag (Health Sciences).

Akademisk omdømme

University of Otago har gjort det svært bra i ulike internasjonale evalueringer, og spesielt universitetets avdelinger for helsefag og økonomi har flere ganger blitt rangert blant verdens beste. Universitetet satser tungt på forskning og har mye midler til dette.

School of Business på University of Otago er akkreditert av EQUIS og AACSB

Hvorfor studere på University of Otago?

University of Otago ligger midt i sentrum i den livlige studentbyen Dunedin. Her er det et lite og intimt studentmiljø hvor det er lett å bli kjent med andre, og i tillegg får du en utdannelse i verdensklasse. Rundt Dunedin og ellers på sørøya finner du fjell og fjorder og isbreer, med muligheter for alle slags frilufts- og ekstremsportaktiviteter som New Zealand er så kjent for.

Fakta

Antall studenter: 20 000
Antall internasjonale studenter: 2500 
Akademisk kalender: Studiestart i februar og juli
Nivå og studieutgifter
Study Abroad (1-2 semestre) fra 12 800 NZD per semester (2018)
Bachelorgrad fra 24 378 NZD per år (2018)
Mastergrad fra 28 600 NZD per år (2018)

Universitetets hjemmesideUniversity of Otago

Ta kontakt med oss, dersom du har spørsmål eller vil søke. KILROY education hjelper deg gratis med å søke og gir deg veiledning underveis. Vår kunnskap er din trygghet!

Høres University of Otago spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt