University of Otago

Søk på University of Otago

Søk på University of Otago

KILROY kan hjelpe deg med å søke på University of Otago.

Hvordan søker jeg på University of Otago?

Vi anbefaler deg å søke på University of Otago minst 3-4 måneder før studiestart. University of Otago har løpende opptak. Hvis University of Otago har fanget interessen din, kan du ta kontakt med KILROY, som er skolens offisielle representant i Norge. Vi hjelper deg gratis med å søke på University of Otago og bistår gjennom hele søknadsprosessen. Vi svarer på dine spørsmål, og vi gir deg praktisk informasjon som du trenger før studiestart.   

Opptakskrav

University of Otago krever at man minst har generell studiekompetanse for opptak til bachelorgrad. Vitnemål/dokumentasjon på generell studiekompetanse kan ettersendes, om man fullfører dette nærmere studiestart. Generelt krever University of Otago et gjennomsnittlig karaktersnitt for opptak, men vær oppmerksom på at opptakskrav kan variere fra studium til studium. 

Til studier på bachelornivå kreves det normalt karakteren 4 eller bedre i engelsk fra videregående skole (det kan være maks 2 år siden du fullførte vgs), eller at man tar en engelsk språktest: TOEFL eller IELTS. Søkere til programmer på masternivå må normalt ta en engelsk språktest: TOEFL eller IELTS.

Vær oppmerksom på at opptakskrav kan variere fra studium til studium. Ta kontakt med en av våre studieveiledere for mer informasjon om opptakskrav til det studiet du vil søke på. 

Søknadsskjema

Ta kontakt med KILROY.

Høres University of Otago spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt