New Zealand

Studer på New Zealand med KILROY

Utdanning på New Zealand

New Zealand er et naturskjønt land som tiltrekker seg friluftsentusiaster fra hele verden. Befolkning er dessuten vennlige og gjestfrie, så man føler seg raskt hjemme her.

Hvilke universiteter kan jeg studere på i New Zealand?

KILROY tilbyr studier i New Zealand på følgende universiteter:

Utdanningssystemet på New Zealand

New Zealand har 8 universiteter og 25 polytekniske Institutes of Technology. Undervisningen ved universitetene i New Zealand består av en god kombinasjon av forelesninger, gruppesamlinger og egenstudier. Universitetene tilbyr 3-årige bachelorgrader og 1.5-2 årige mastergrader. Etter endt bachelorgrad har du i tillegg mulighet til å ta et såkalt "Honours Year" hvor du spesialiserer deg mer innenfor ditt interesseområde. Mange studenter på New Zealand går rett ut i arbeidslivet etter bachelorgraden, så dersom du velger å ta en mastergrad har du gode sjanser for å få en god jobb dersom du velger å bli på New Zealand. Du kan også velge å kun ta delstudier (1-2 semestre study abroad).

Akademisk kalender

Semestrene løper fra februar - juni og juli - november. Universitetene på i New Zealand har rullerende opptak, men av hensyn til visumsøknad og den praktiske planleggingen anbefaler vi likevel at du søker innen 15. november for februarstart og 15. april for julistart.

Utvid listen under for å lese mer om hvilke studieretninger som tilbys ved de ulike universitetene:

Høres New Zealand spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt