New Zealand

For studenter på New Zealand tilbyr vi også

Flybilletter

Hos KILROY travels finner du de beste flyprisene til New Zealand! Vi har spesialavtaler med over 50 flyselskaper i tillegg til at vi alltid kan tilby flybilletter stort sett til alle destinasjoner over hele verden. Studerer du med KILROY får du den rimeligste fleksible studentbilletten og egen kontaktperson hos vår VIP-avdeling.

Ta kontakt med VIP så kan vi skreddersy det som passer best for deg.

Studentforsikring

Skal du studere i New Zealand trenger du studentforsikring. Gouda Reiseforsikring gir alle fulltidsstuderende som er medlem av norsk folketrygd mulighet til å kjøpe vår studentforsikring.

Les mer om studentforsikring

Opplevelsesreiser 

Opplevelsesreiser er forhåndbestilte turer med engelskspråklige guider hvor alt det praktiske er lagt opp på forhånd (aktiviteter, lokal transport, overnatting og måltider). På slike turer treffer du unge mennesker fra hele verden, og er garantert spennende aktiviteter og opplevelser. Kanskje du ønsker å å oppleve Kina før studietiden begynner? KILROY kan hjelpe deg med å finne en tur som passer perfekt for deg!

Les mer om våre opplevelsesreiser

Internasjonalt SIM-kort

Skal du ut og reise på veien til New Zealand? Da kan det koste deg mye å bruke ditt norske SIM-kort. Derfor har KILROY et samarbeid med ekit for å hjelpe deg å holde kontakt med venner og familie og samtidig holde kostnadene nede.

Les mer om internasjonalt SIM-kort

 

Høres New Zealand spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt