Victoria University of Wellington

Victoria University ligger i Wellington i New Zealand
 

Studere på Victoria University of Wellington

Victoria University ligger i Wellington, New Zealands hovedstad, og er et knutepunkt for politikk, kultur og kunst. Med sin ideelle beliggenhet er Wellington også et perfekt utgangspunkt for å utforske det fantastiske landskapet på både nordøya og sørøya av New Zealand. Her får du høy akademisk standard kombinert med en avslappet urban livsstil.

Hva kan du studere på Victoria University of Wellington?

Internasjonale relasjoner, utviklingsfag, arkitektur og design, musikk, lingvistikk, business, turisme, naturvitenskaplige fag, med mer.

Akademisk omdømme

Victoria University har blitt tildelt toppscore med 5 stjerner fra QS University Rankings. Fakultetene for arkitektur og design og naturvitenskaplige fag nyter stor respekt i New Zealand, og sistnevnte fakultet er også svært anerkjent innen forskning. Victoria Business School (Faculty of Commerce) er blant få business skoler i verden som er trippel akkreditert av både Association of MBAsEQUIS, og AACSB.

Hvorfor studere på Victoria University of Wellington?

Victoria er et svært attraktivt sted å studere for lokalbefolkningen på New Zealand og er også anerkjent internasjonalt. Victoria har studenter fra mer enn 80 land. Universitetet har svært gode tilknytninger til næringslivet i Wellington, ulike forskningssentre og styresmaktene, som har sitt hovedsete i Wellington. På New Zealand regnes Victoria for å være en ledende forskningsinstitusjon. Victoria nyter et godt rykte innenfor mange studieområder og studenter trives svært godt i den livlige byen.

Fakta

Antall studenter: 21 500
Antall internasjonale studenter: 3000
Akademisk kalender: Studiestart i februar og juli
Nivå og studieavgifter:
Study Abroad fra 12 000 NZD per semester (2018)
Bachelorgrad fra 23 00 NZD per år (2018)
Mastergrad fra 26 000 NZD per år (2018)

Universitetets hjemmeside: Victoria University Wellington

Ta kontakt med oss, dersom du har spørsmål eller vil søke. KILROY hjelper deg gratis med å søke og gir deg veiledning underveis. Vår kunnskap er din trygghet!

Høres Victoria University of Wellington spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt