Victoria University of Wellington

Hovedbygningen ved Victoria University of Wellington

Studentlivet på Victoria University Wellington

Victorias tre campuser ligger alle sentralt i Wellington. Kelburn campus ligger oppe på en høyde med nydelig utsikt utover byen, og her kan man ta fag som ligger innunder humanities og social sciences.

Pipitea campus ligger rett ved regjeringsbygget, og her kan du studere Business/Commerce og law. På Te Aro campuset så kan du studere arkitektur og design, og denne ligger midt i det kommersielle sentrumet i Wellington.

Fasiliteter

Victorias campuser har alle de fasiliteter man forventer i form av bibliotek, lesesaler, caféer, datarom og andre studenttjenester. De tar godt vare på internasjonale studenter. Du finner også et utall lag og foreninger du kan være med i.

Transport

I Wellington fungerer det offentlige transportnettverket bra, men det er lett å ta seg rundt både til fots og på sykkel også.

Bolig

Du kan søke på universitetets studentboliger eller finne bosted på egenhånd når du ankommer Wellington. Universitetets boligavdeling vil assistere deg både med studentbolig og det private markedet. Vær obs på at du bør være tidlig ute med å finne deg bolig i Wellington da det er stort påtrykk på leieboliger.

Høres Victoria University of Wellington spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt