Victoria University of Wellington

Søk på Victoria University of Wellington

Søk på Victoria University of Wellington

KILROY kan hjelpe deg med å søke på Victoria University of Wellington.

Hvordan søker jeg på Victoria University of Wellington?

Vi anbefaler deg å søke på Victoria University of Wellington minst 3-4 måneder før studiestart. Victoria University of Wellington har løpende opptak. Hvis Victoria University of Wellington har fanget interessen din, kan du ta kontakt med KILROY, som er skolens offisielle representant i Norge. Vi hjelper deg gratis med å søke på Victoria University of Wellington og bistår gjennom hele søknadsprosessen. Vi svarer på dine spørsmål, og vi gir deg praktisk informasjon som du trenger før studiestart.   

Opptakskrav

Victoria University of Wellington krever at man minst har generell studiekompetanse for opptak til bachelorgrad. Vitnemål/dokumentasjon på generell studiekompetanse kan ettersendes, om man fullfører dette nærmere studiestart. Generelt krever Victoria University of Wellington et gjennomsnittlig karaktersnitt for opptak, men vær oppmerksom på at opptakskrav kan variere fra studium til studium. 

Til studier på bachelornivå kreves det normalt karakteren 4 eller bedre i engelsk fra videregående skole (som kan være maks 5 år gammel), eller at man tar en engelsk språktest: TOEFL eller IELTS. Søkere til programmer på masternivå må normalt ta en engelsk språktest: TOEFL eller IELTS.

Vær oppmerksom på at opptakskrav kan variere fra studium til studium. Ta kontakt med en av våre studieveiledere for mer informasjon om opptakskrav til det studiet du vil søke på. 

Søknadsskjema

Ta kontakt med KILROY.

Høres Victoria University of Wellington spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt