Singapore

Kunne du tenke deg å studere i Singapore? En flott og moderne storby - og ekstremt ren!
 

Hvorfor studere i Singapore?

Nostalgi og høyteknologi. Kolonistil og skyskrapere. Fuktig, tropisk hete, og kjølige, kilometerlange shoppingsentre. Singapore kan by på en sjokkopplevelse for alle sanser!

Singapore er både et land, en øy og en by, og ligger utenfor sørspissen av Malayahalvøya. Beliggenheten nær ekvator sørger for varmt og fuktig klima året rundt. Befolkningen er sammensatt av kinesere (76 prosent), malayer (14 prosent) og indere (7,7 prosent), samt en rekke andre nasjonaliteter. Den kulturelle variasjonen avspeiles i arkitektur, mat og kunst, og en vandring i Singapores gater oppleves som en reise over flere kontinenter.

Studentlivet i Singapore

Norske studenter har begynt å få øynene opp for Singapore som studieland, men Singapore er stadig stedet for deg som synes det er en fordel om ikke annenhver medstudent er skandinavisk. Møte med Singapores multikulturelle samfunn vil øke din kulturelle forståelse og lære deg om andre religioner og kulturer.

Singapore beskrives som 'The global city of the arts', hvor Østens eldgamle kunstarter bevares samtidig som moderne uttrykksformer vokser fram. Undervisningsspråket i Singapore er engelsk, så du slipper de språklige utfordringene man møter ellers i Asia. I tillegg er Singapore et knutepunkt i Asia, noe som gjør det enkelt å utforske andre land i regionen når du har fri fra studiene. 

Fakta om Singapore

Folketall: 5,3 mill. (2012)
Hovedstad: Singapore
Regioner: Landet består av til sammen 64 øyer, hvorav Singapore Island er den største.
Språk: Engelsk, mandarin kinesisk, malay og tamil.
Valuta: Singapore dollar (S$)
Tidssone: +7 (+6 sommertid)

Høres Singapore spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt