Curtin Singapore

Curtin Singapore
 

Studere på Curtin Singapore

Curtin Singapore er en del av Curtin University i Australia og tilbyr studier på bachelor- og mastergradsnivå. Gradene har samme oppbyggning og innhold som de i Australia og kominasjonen av australske studier og et asiatisk campus gir studenter internasjonale karrierefordeler innen en rekke fagområder.

Under får du en kort introduksjon til Curtin Singapore. Vil du vite mer, kan du ta en titt på våre undersider der du finner informasjon om studieprogrammer, studentlivet i Singapore, studentboliger og søknadsprosessen.

Studier

Curtin Singapore tilbyr studier innen business og kommunikasjon. Universitetet har en rekke fag innen økonomi, regnskap, ledelse, markedsføring og journalistikk. Som student her får du god kontakt med bransjen i løpet av studiene og du vil være helt oppdatert på nye trender innen området du studerer.

Gradene er dynamiske og interaktive og det blir brukt mange forskjellige læringsmetoder inkludert case-oppgaver og gruppearbeid. Du lærer også å tenke kreativt og kritisk.

Hvorfor studere ved Curtin Singapore?

Ved Curtin Singapore har undervisningen samme struktur og innhold som i Perth, og programmene åpner for globale karrieremuligheter i en mengde industrier. Studenter kan fullføre deres treårige bachelorgrad på to år (trimesterbasert kalender), med inntak i mars, juli og november. Studenter ved Curtin kan gjøre sin studieopplevelse enda mer internasjonal ved å studere både i Singapore og i Perth, Australia.

Akademisk omdømme

Curtin er rangert på topp 50 av de "unge" universitetene i verden i QS University Ranking og som nr. 1 i Western Australia. Dette videreføres med utmerkede læringsfasiliteter i samarbeid med representanter fra relevante bransjer. Slik sikrer Curtin at deres studenter får en mangfoldig, utfordrende og givende utdanning.

Fakta

Antall studenter: 2000

Antall internasjonale studenter: 1200

Akademisk kalender (måneder for opptak): mars, juli og november
Study abroad: 8640 SGD per trimester (2018)
Bachelorgrad: fra 25 920 SGD per år (2018)
Mastergrad: fra 32 256 SGD per år (2018)

Universitetes hjemmeside: Curtin Singapore

Høres Curtin Singapore spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt