Curtin Singapore

Studentlivet på Curtin Singapore

Studentlivet på Curtin Singapore

Curtin Singapore ligger bare 10 minutter unna Singapores CBD samt de store shoppingsentrene i byen. Studenter kan ta direktebuss fra campus til togstasjoner, og Singapores kollektivtrafikk tilbyr effektiv og rimelig transport til alle deler av byen.

Et ideelt læringsmiljø ville ikke vært komplett uten fasiliteter av høy kvalitet: Studenter ved Curtin Singapore har tilgang til spesielt utviklede fasiliteter på campus med det siste innen læringsutstyr og teknologi, samt WIFI på hele campuset. Studie-lounger, datalab'er, bibliotek, treningsstudio, utendørs sportsfasiliteter og cafeer er også tilgjengelig for studentene.

Det kan være vanskelig å flytte til et nytt land, og Curtin Singapore hjelper studenter med informasjon om boligmuligheter. De hjelper gjerne til med søknad om bolig utenfor campus, og har en egen liste over godkjente agenter som hjelper til med å finne bolig i nærheten av campus. En rekke bomuligheter er tilgjengelig i nærheten av campus, som regel leier man rom, bor på studenthostell eller hjemme hos en familie.

Høres Curtin Singapore spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt