Singapore

Studere i Singapore

Praktisk info om studier i Singapore

KILROY hjelper deg gratis med å søke på studier i Singapore og gir deg praktisk informasjon om bla. visum, flybillett og forsikring.

Landinformasjon

For reise- og landinformasjon sjekk Utenriksdepartementets Landsider om Singapore. For reiseinspirasjon, se KILROYs sider om Singapore.   

Visum

For å studere i Singapore må du ha et såkalt "Student Pass" (Foreign Student Immigration Pass). KILROY gir deg mer informasjon om dette.

Studentforsikring

Norske studenter som mottar støtte fra Lånekassen har som hovedregel rett til utvidet medisinsk stønad via Folketrygden. Dette innebærer at studenter får helt eller delvis refusjon for utgifter til akutt helsehjelp. Denne støtten er relativt begrenset, så vi anbefaler på det sterkeste at du i tillegg skaffer deg en privat studentforsikring som gjelder for studieopphold i utlandet. KILROY anbefaler Goudas studentforsikring, som er rettet spesielt mot utenlandsstudenter.

Reise til Singapore

Blant andre Singapore Airlines, SAS, Quantas og British Airways flyr deg til Singapore. Du bør forhåndsbooke en flybillett i god tid for å være sikker på å få en reise som passer til dine ønskede datoer. Billetten kan du bestille hos oss, vi tilbyr fleksible studentbilletter til lave priser.

Reise i Singapore

Lille kompakte Singapore har en moderne infrastruktur i verdenstoppen. Buss, taxi og det effektive undergrunnssystemet MRT (Mass Rapid Transit) bringer deg dit du ønsker raskt og rimelig. Studenter kan kjøpe eget reisepass, såkalt Tertiary Student ez-link card, som kan brukes på alle tog og busser. Båter tar deg ut til de ulike øyene rundt Singapore Island. De tradisjonelle rickshaws har forsvunnet fra byens hovedgater, men kan fremdeles sees i Chinatown og i bakgatene.

 

 

Høres Singapore spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt