USA

Å studere i USA byr på en annerledes opplevelse. Her ser du studenter på Hawaii!
 

Hvorfor studere i USA?

USA er landet for de eventyrlystne, enten du tenker på studier eller ferie, så finnes det noe for alle. Høyere utdanning i USA representerer kvalitet og mangfold. Amerikanske læresteder tilbyr studier innen alle fagfelt. Universitetsmiljøene i USA er også veldig multikulturelle. Cirka en halv million studenter fra hele verden velger hvert år å dra til USA for å studere. Søk på studier i USA med KILROY!

Eventyrlystne mennesker fra hele verden har i flere hundre år søkt til USA med håp og drømmer i bagasjen. USA er Hollywood, McDonald's og populærkultur - samt mye mer. Amerikanske læresteder holder en meget høy standard. Enten du ønsker deg til et lite, oversiktlig college med god oppfølging  eller studere ved en storby som New York, så finnes det i USA. Du kan velge mellom landsby, storby, strand eller alpinløyper. Drømmer du om å studere i USA kan KILROY hjelpe deg med å finne det perfekte universitetet for deg, og hjelpe deg med søknadsprossessen.

Hvor kan jeg studere i USA?

Studentlivet i USA

USA har det meste, og du vil ofte oppleve en omvendt jantelov, større valgfrihet og flere muligheter enn noe annet sted i verden. USA er uten tvil en fantastisk destinasjon ikke bare for studier. I storbyene blir du møtt av den spesielle og unike amerikanske atmosfæren, og de vakre omgivelsene utendørs har et utall aktiviteter og muligheter for de energiske. Det er faktisk ingen andre land som kan skilte med et slikt mangfold og en så flott natur som USA; standhaftige kystlinjer, endeløse strender, nakne prærier, snøkledde alpinfjell, fuktige sumpområder og tørre ørkener. I USA kan du få absolutt alt - du tar selv valget!

Fakta om USA

Folketall: 320 mill. (2015)
Hovedstad: Washington DC 
Største byer: New York, Los Angeles, Chicago, San Francisco, Miami
Språk: Engelsk er hovedsspråk. Største minoritetsspråk er spansk og ulike asiatiske språk
Valuta: Amerikanske dollar (USD)
Tidssone: -6 til - 11 (-12 ved sommertid i Norge mellom Hawaii-Oslo)

Høres USA spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt