American Musical and Dramatic Academy (AMDA)

studer dans, musikalsk teater eller skuespill på AMDA i Los Angeles

Studer på AMDA i Los Angeles

Fra søkelys som sveiper fra den røde løperen og over kveldshimmelen under den seneste prisutdelingen til musikere i verdensklasse som arbeider på sitt nyeste prosjekt i Capitol Studios, er det ingen tvil om at Los Angeles er definitivt en av verdens aller største underholdningshovedstader!

I Los Angeles står tiden aldri stille, her er det alltid noe som skjer! Over flere generasjoner har artister fra hele verden reist til Hollywood for å følge deres lidenskap. Kanskje er det nå du skal gjøre det samme og finne din vei til suksess? 

Når du studerer på AMDA Los Angeles blir du også en del av Hollywoods kreative fellesskap; studioene, teaterene og de mange landemerkene blir din inspirasjon. Hundrevis av filminnspillinger, TV-shows og forestillinger finner sted i denne byen hver eneste dag. Med Hollywood som ditt klasserom vil du få en god forståelse av hvordan underholdningsindustrien fungerer. Dessuten er både strendene og fjellene i kort avstand hvis du skulle ha behov for å koble ut og komme litt vekk fra storbylivet.

Klima i Los Angeles

Los Angeles har et mildt Middelhavsklima med nesten ikke noe regn om sommeren. I August ligger temperaturen på mellom 29°C og 18°C. Vinterne er milde med temperaturer på mellom 20°C og 9°C, med sporadiske regnbyger.

Transport i Los Angeles

Los Angeles' metrosystem er rimelig, enkelt å bruke og har holdeplasser over hele Los Angeles. Det totale offentlige transportnettverket i Los Angeles består av Metro busser, DASH busser og Metro tog. Bruk MTAs Trip Planner for å planlegge dine reiser og få estimert reisetiden.

Høres American Musical and Dramatic Academy (AMDA) spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt