American Musical and Dramatic Academy (AMDA)

study performing arts in new york

Studer på AMDA i New York

Studer og bo i byen som aldri sover! Som student på AMDA i New York befinner du deg midt i smørøyet, med gode muligheter til å komme i kontakt med de riktige personene innen underholdningsindustrien. New York campus ligger i prestisjefylte Upper West Side på Manhattan.

Den konstante pulsen fra USAs største by kommer ikke bare fra lysene og musikken fra Broadway; den kommer fra den bohemske atmosfæren i West Village, undergrunnsbeaten i Harlem, og de svevende tonene fra Met. Artister fra alle land og disipliner trekker til Manhattan for å førfølge sine drømmer, og nå er det din tur!

Som student på AMDA New York har du Central Park og Broadway som nærmeste nabo. Studentene på AMDA utgjør en viktig del av det kreative fellesskapet i området, og selve byen fungerer som bakteppe for en innovativ utdanning og læreprosess. En utdanning på AMDA er så mye mer enn bare trening i studio; det er også en backstage-billett til New Yorks kultur- og underholdningsscene.

study acting in new yorkVirkeliggjør drømmen din. Lev og studer i New York! Vi hjelper deg.

10 kule steder å oppleve i New York

Brooklyn, New York - Studer på AMDA i New York

  1. Times Square
  2. Manhattan
  3. Central Park
  4. Broadway
  5. Harlem
  6. Soho
  7. Greenwich Village
  8. Williamsburg (Brooklyn)
  9. Lower East Side og East Village
  10. Chinatown

Transport i New York

New York er en meget fotgjengervennlig by, og har i tillegg et av verdens mest omfattende nettverk for mobilitet. Byen har over 1600 km med sykkelveier, samt bysykler til leie. Videre har New York 13.000 offisielle taxier og ytterligere 14.000 ubersjåfører. I tillegg er det undergrunnsbanen, tog og busser. Du vil med andre ord ikke ha problemer med å bevege deg rundt i New York. 

Høres American Musical and Dramatic Academy (AMDA) spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt