American Musical and Dramatic Academy (AMDA)

søk på amda

Søk på The American Musical and Dramatic Academy

The American Musical and Dramatic Academy (AMDA) har tre årlige opptak. Vi anbefaler at du starter søknadsprosessen så tidlig som mulig for å sikre deg en plass på drømmestudiet ditt.

Opptak til American Musical and Dramatic Academy

American Musical and Dramatic Academy krever at søkere har karakteren 4 eller mer i gjennomsnitt på vitnemålet fra VGS, i tillegg til gode engelskkunnskaper da alle studieprogrammer undervises på engelsk. En søker til AMDA skal kunne demonstrere en genuin lidenskap og talent innen sitt fagfelt.

Hvordan søker jeg på AMDA?

American Musical and Dramatic Academy har 3 årlige inntak. Hvis du er interessert i å studere på AMDA, send en e-post til oss! Vi vil hjelpe deg med alle dine spørsmål, søknadsskjema, auditionkrav, og ytterligere papirarbeid som kreves. Vi vil også kunne hjelpe deg med praktisk info om studentbolig, flybilletter, og visum til USA. 

Hva er opptakskravene til AMDA?

American Musical and Dramatic Academys opptakskrav avhenger av hvilket studieprogram du søker på. Våre studieveiledere kan gi deg mer informasjon om opptakskravene til det spesifikke studiet du ønsker å søke på. Vær oppmerksom på at i tillegg til søknad, vitnemål og andre dokumenter, vil du også være nødt til å delta på en audition. Din audition vil også kunne brukes dersom du ønsker å søke om Scholarship på AMDA. Du kan velge å avholde din audition live i utvalgte byer i verden, eller du kan sende inn din audition elektronisk. 

Kontakt oss for mer informasjon om auditionkravene og hjelp til å finne lokasjon for din audition. 

Krav til engelskkunnskaper

Da all undervisning foregår på engelsk er det viktig at du kan forstå, kommunisere og uttrykke deg selv på engelsk. Hvis du ønsker å søke på AMDA kan du ta kontakt med oss, så vil vi fortelle deg alt du behøver å vite om AMDAs krav til engelskkunnskaper, og sørge for at du har alle de riktige dokumentene i orden for å søke. 

Søknadsfrist på AMDA

AMDA har tre årlige opptak, og har ikke noen bestemt søknadsfrist. Du bør likevel søke så tidlig som mulig for å ha tilstrekkelig med tid til å ordne visum og studentbolig. Kontakt oss for mer informasjon. 

Søknadsskjema

Hvis du vil søke på AMDA trenger du et søknadsskjema. Send en e-post til en av våre studieveiledere, så vil vi sende deg søknadsskjemaet og instrukser om hvordan du skal fylle det ut. 

Høres American Musical and Dramatic Academy (AMDA) spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt