American Musical and Dramatic Academy (AMDA)

fag på amda - studieprogram på amda

Studier på The American Musical and Dramatic Academy (AMDA)

På denne siden finner du en liste over de forskjellige studieretningene som tilbys ved AMDA i New York og Los Angeles. Du er selvfølgelig også velkommen til å kontakte en av våre studieveiledere for mer informasjon om hva som tilbyd på skolen. Vår veiledning er helt gratis.

Et college og et konservatorium i ett.

Enten du velger et toårig Conservatory-program eller en tradisjonell bachelorgrad i Fine Arts (BFA), så kommer du til å motta intensiv, hands-on undervisning fra de beste og dyktigste i bransjen. 

Med fokus på kreativ modenhet, kunsterisk dybde og profesjonell fortreffelighet, er hvert av studieprogrammene som skolen tilbyr designet til å hjelpe deg nå ditt fulle potensial og bygge din karriere. 

AMDAs utdanninger bygger på tre hovedområder:

  • Skuespill
  • Musikalsk teater
  • Dans

Alle studenter mottar trening i disse tre disiplinene

Bachelor of Fine Arts - Bachelor programmer

Det 4-årige Bachelor of Fine Arts programmet er designet for å forme talentfulle individer til allsidige artister, og kombinerer en omfattende college utdanning med krevende trening på et høyt artistisk nivå. study dance in new york - study dance in los angeles

BFA grader undervises ved AMDAs campus i Los Angeles, dog med muligheter for å studere deler av graden på campus i New York. Å studere ved begge AMDA campusene gir studenete en større forståelse og bedre kjennskap til underholdningsindustrien i begge de store underholdningshovedstedene.

Conservatory Performing Arts – Kortere studieprogram (2 år)

AMDAs 2-årige studeprogrammer innen Conservatory Performing Arts fokuserer på trening og intruksjon som vil gi studentene et solid fundament for å bygge en suksessfull karriere innen scenekunst. Disse fokuserte og meget intense studieprogrammene lar studentene komme seg ut i arbeid hurtigere sammenlignet med studenter som tar utdanninger på tradisjonelle universiteter. Alle Conservatory-programmene tilbys på campus i både New York og Los Angeles.

Sommerkurs for studenter på VGS (2 uker)

AMDA tilbyr også unike, men tøffe og intense sommerkurs på 2 uker for elever som fortsatt går på videregående. Dette sommerkurset gir elevene trening i verdensklasse, og vil gi elever et forsprang når de skal søke seg på universitet/institusjoenr med høye inntakskrav. Velg mellom AMDA campus i New York eller Los Angeles for denne unike muligheten til å bo og trene i hjertet av en av verdens underholdningshovedsteder i 2 uker i løpet av sommeren.

Høres American Musical and Dramatic Academy (AMDA) spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt