Berkeley College

Som student på Berkeley har du New York City som ditt klasserom!
 

Studere på Berkeley College

Berkeley College tilbyr businesstudier midt på Manhattan i New York City. Næringslivsrettede studier og små klasser, samt en fantastisk beliggenhet, gjør at studentene stortrives her. Som norsk student har du mulighet til å begynne rett på andre året av en bachelorgrad.

Hva kan du studere på Berkeley College?

Berkeley College tilbyr bachelorgrader innenfor business, med spesialiseringer som business admininistration, fashion marketing and management, finance, entrepreneurship med mer.

Akademisk omdømme

Berkeley College ble etablert i 1931 og tilbyr studier som er rettet mot arbeidslivet. De tilbyr praktisk og karrierefokusert undervisning, med internship eller jobbrelaterte oppgaver som en integrert del av studiene.

Hvorfor studere på Berkeley College?

Med beliggenhet mellom 5th Avenue og Madison Avenue burde Berkeley College gi deg den rette inspirasjonen til å studere fashion og marketing. Som student på Berkeley har du New York City som ditt klasserom! På Berkeley College er det små klasser (ca. 15 studenter per klasse) med individuell oppfølging. Det er en fleksibel timeplan med mulighet til å ta klasser både morgen, ettermiddag og kveld. Muligheten for internship i løpet av graden gir deg en unik mulighet til å skaffe deg verdifull arbeidserfaring. 

Career Services hjelper studentene med å få internship og har en oversikt over aktuelle steder.

Fakta

Antall studenter: 9000 
Antall internasjonale studenter: 900
Akademisk kalender:  Studiestart i januar, mai og september
Nivå og studieavgifter:
Study abroad og bachelorgrad fra 12 100 USD per trimester (2018)

Universitetets hjemmeside: Berkeley College 

Ta kontakt med oss, dersom du har spørsmål eller vil søke. KILROY hjelper deg gratis med å søke og gir deg veiledning underveis. Vår kunnskap er din trygghet!

Høres Berkeley College spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt