Berkeley College

Studentlivet på Berkeley College

Berkeley College ligger i Midtown på Manhattan. Det er også mulig å studere i mer landlige omgivelser på skolens campus i White Plains.

Berkeley College NYC campus ligger ved 5th avenue og Madison Avenue, rett ved Grand Central Station. I umiddelbar nærhet har du også vakre Bryant Park, som er fint sted for lunsjpause på varme dager. 

White Plains campus ligger nord for Manhattan.

Som student på Berkeley College vil du være i umiddelbar nærhet til det rike kulturlivet i New York City, som museer, Broadway theatres, konserter, balletter, opera, biblioteker, og historiske steder. Du kan tilbringe tid i kjene bydeler som Wall Street, Greenwich Village, SoHo, Chinatown, Little Italy, og ikke minst parkperlen Central Park. Du finner uendelige shoppingmuligheter og tilbud av fine restauranter, nattklubber, festivaler og arrangementer året rundt. Du vil få en uforglemmelig studieopplevelse!

Fasiliteter

I NYC Midtown campus har du tilgang til bla. bibliotek, karrieresenter, læringssenter, datarom og trådløst nettverk.

Career Services hjelper studentene med å få internship og har en oversikt over aktuelle steder.

Transport

Campus er lett tilgjengelig med offentlig transport: T-bane, tog og buss. 

Bolig

Det finnes ikke studentboliger i New York City. Vi anbefaler deg å se på Craigslist for informasjon om utleieboliger. Merk deg at du ikke må leie noe usett. Du bør beregne minimum USD 1200 per måned for å leie et rom i et kollektiv.

Berkeley College kan også hjelpe deg med tips for å finne bolig.

Dersom du velger å gå på White Plains campus er det mulig å leie studentbolig på campus. Du finner mer informasjon om det her

Høres Berkeley College spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt