Berkeley College

Søk på Berkeley College

Søk på Berkeley College

KILROY kan hjelpe deg med å søke på Berkeley College.

Hvordan søker jeg på Berkeley College?

Vi anbefaler deg å søke på Berkeley College minst 3-4 måneder før studiestart. Berkeley College har løpende opptak. Hvis Berkeley College har fanget interessen din, kan du ta kontakt med KILROY, som er skolens offisielle representant i Norge. Vi hjelper deg gratis med å søke på Berkeley College og bistår gjennom hele søknadsprosessen. Vi svarer på dine spørsmål, og vi gir deg praktisk informasjon som du trenger før studiestart. Vet du allerede hva du ønsker å søke på kan du følge søknadsguiden under for å fylle ut en online søknad. 

Opptakskrav

Berkeley College krever at man minst har generell studiekompetanse for opptak til bachelorgrad. Vitnemål/dokumentasjon på generell studiekompetanse kan ettersendes, om man fullfører dette nærmere studiestart. Generelt krever Berkeley College et gjennomsnittlig karaktersnitt for opptak, men vær oppmerksom på at opptakskrav kan variere fra studium til studium. 

Til studier på bachelornivå kreves det normalt karakteren 4 eller bedre i engelsk fra videregående skole, eller at man tar en engelsk språktest: TOEFL eller IELTS

Vær oppmerksom på at opptakskrav kan variere fra studium til studium. Ta kontakt med KILROY for mer informasjon om opptakskrav til det studiet du vil søke på. 

Søknadsskjema

For søknad til delstudier på Berkeley College må du ta kontakt med oss for hjelp med utfyllelse av søknad. 

Søknadsguide - Bachelor - Berkeley College
Last ned

 

Høres Berkeley College spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt