Berkeley College

New York blir ofte betegnet som"the city that never sleeps".

Studere i New York

New York City er en av verdens viktigste økonomiske og kulturelle byer. Som student her vil du ha mulighet til å oppdage noe nytt hver dag, og få rikelig med inspirasjon til dine businesstudier.

New York City har en lang rekke kjente museer, teatre, gallerier, mediahus, internasjonale selskaper og børsinstitusjoner. New York huser alle internasjonale ambassader og FNs hovedkvarter.

Livet i New York

New York blir ofte betegnet som"the city that never sleeps". New York har så mange muligheter og spennende bydeler at du ender opp med å ønske at du ikke trengte å sløse bort tid til søvn. Her kan du shoppe 24 timer i døgnet, gå på disco kl 10:00 om morgenen, eller besøke alle bydelene og severdighetene. New York består av pulserende bydeler med forskjellige distinkte kvaliteter. Enten du foretrekker Manhattans magnetisme eller Brooklyns yrende uteliv, så finnes det noe for alle og enhver. New York består av fem bydeler: Bronx, Brooklyn, Manhattan, Queens og Staten Island. 

The Big Apple, som New York også blir kalt, er en stor smeltedigel med mange forskjellige kulturelle og etniske innslag. For mange immigranter var og er New York det første stoppestedet i USA. New York består forøvrig av verdens kanskje mest heterogene befolkning, med de fleste nasjonaliteter representert blant sine innbyggere. Dette synes også svært godt i byens gater, noe som er med på å bidra til den hektiske og levende atmosfæren i byen. Byen har hele 8.5 millioner innbyggere og er dermed USAs største by.

Klima

Byen har et temperert klima med lange kalde vintre og lange fuktige somre. Siden New York er en kystby, vil temperaturen om vinteren være noe høyere enn i byer innenlands. Om sommeren kan imidlertid New York være ganske varmt på grunn av luftfuktigheten i området. Den beste tiden på året er enten vår eller høst da temperaturene kan ligge mellom 15-25 grader celsius.

Høres Berkeley College spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt