California State University, Monterey Bay

Studer på California State University, Monterey Bay med KILROY!
 

Studere på California State University, Monterey Bay

California State University, Monterey Bay (CSUMB) ligger vakkert til i en liten småby ved kysten i California, kun 2 timer sør for San Francisco. Monterey Bay er det perfekte stedet for studenter som har lyst til å oppleve Californias strålende sol, amerikansk studentliv og hverdagslivet i en typisk amerikansk småby.

Hva kan jeg studere på CSUMB?

CSUMB tilbyr totalt 23 bachelorgradsprogrammer og 8 mastergradprogrammer, så du har et bredt fagtilbud å velge mellom. Har du kun lyst til å studere et semester eller to på CSUMB etter eller som en del av din norske grad, har du også muligheten til som study abroad-student. De mest populære studiene på CSUMB er marinbiologi, bevegelseslære, kommunikasjon, business og psykologi. 

Hvorfor studere på CSUMB?

På CSUMB får studentene god oppfølging og støtte gjennom hele studietiden, og campusen deres er kjent over hele California for sin vennlige atmosfære. Skolen ble grunnlagt i 1994 og ligger på samme sted som den tidligere amerikanske militærbasen Fort Ord. Den nærmeste stranda ligger kun 10 minutter unna, og er det perfekte stedet å dra dersom du har lyst til å speide etter de mange hvalene som årlig passerer gjennom bukta.

På fritiden kan du melde deg inn i en av skolens mange klubber og foreninger. Dette er den perfekte måten å bli kjent med dine studiekamerater på, da disse klubbene er veldig sosiale og tar imot nykommere med åpne armer. For internasjonale studenter arrangeres det i tillegg egne ekskursjoner rundt om i Monterey Bay-området og i resten av California, så dere får muligheten til å bli kjent med deres nye hjem. 

Klimaet i Monterey oppmuntrer til utendørsaktiviteter hele året, for hvem har vel lyst til å sitte inne når sola skinner? Her kan du spille golf, prøve mountain biking, kayaking, dykking, hesteridning, surfing og mye mer! Har du lyst til å ta det rolig en dag kan du ta turen innom en av områdets mange vingårder. Monterey County er nemlig også en av de største vinregionene i California, så har du hatt en drøm om å besøke en vingård har du sjansen til å gjøre det nå! Eventuelt kan du ta turen innom et av de mange stedene som tilbyr vinsmaking og som ligger vakkert til nede ved sjøen og i sentrum av Monterey. 

Akademisk omdømme

  • CSUMB er akkreditert av "Western Association of Schools and Colleges" (WASC).
  • CSUMB er en del av det anerkjente California State University systemet, som med sine 23 campuser er en av de største utdanningsinstitusjonene i USA. 

Fakta

Antall studenter: 6 500
Antall internasjonale studenter: 325
Akademisk kalender: Høstsemesteret varer fra august til desember. Vårsemesteret varer fra januar til mai. 
Nivå og studieavgifter:
Study Abroad (1-2 semestre) fra 5 600 USD per semester (2018)
Bachelorgrad fra 16 550 USD per år (2018)
Mastergrad fra 15 600 USD per år (2018)

Universitetets hjemmeside: https://csumb.edu/ 

Høres California State University, Monterey Bay spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt