California State University, Monterey Bay

Studentlivet på California State University, Monterey Bay

Studentlivet på California State University, Monterey Bay

Campusen til CSUMB er kjent for sin vennlige atmosfære og aktive studentliv. Hver eneste dag foregår det noe spennende på campus, enten det er snakk om idrettsarrangement, gjesteforelesninger, konserter, stunts eller kulturelle feiringer. Du kommer ikke til å kjede deg som student på CSUMB!

Ettersom CSUMB er en liten skole, er de ekstra opptatt av å ta vare på studentene sine. Dette kommer ikke bare til uttrykk gjennom den tette oppfølgingen man får av foreleserne, men også gjennom universitetets mange støttefunksjoner. Blant annet tilbys en gratis veiledningstjeneste kalt "the Academic Skills Achievement Program", som er etablert for å hjelpe studentene med å oppnå sine akademiske målsetninger. Videre har universitetet et eget Campus Health Center, et Personal Growth & Counseling Center, studentprest og et eget ressurssenter for funksjonshemmede studenter.

CSUMBs studentunion (OSU) er drevet av studenter for studenter, og er ansvarlig for å arrangere ulike arrangement og aktiviteter i løpet av skoleåret. Disse arrangementene strekker seg fra alt fra tema-middager og talentkonkurranser til gruppereiser til Californias mange berømte attraksjoner. Disse arrangementene er åpne for alle CSUMBs studenter og er en perfekt anledning for å bli kjent med de andre amerikanske studentene. En annen god måte å bli kjent med nye mennesker på, er å melde seg inn i en av skolens over 50 ulike foreninger og klubber. Her finnes det noe for enhver smak og har du lyst til å drive med sport kan du blant annet melde deg på rugby, dans, kampsport, seiling, svømming og lacrosse.

Fasiliteter på campus

Fasilitetene på campus står i stil med den aktive livsstilen som generelt dominerer i Monterey. Skolen har et eget svømmesenter, med et 25 meter stort basseng, der studenter blant annet kan bli med på vannaerobics og dykkerkurs. CSUMB har også et eget sportssenter, som består av både idrettshall, squashbaner og treningssenter. På toppen av det hele har skolen et eget friluftssenter, der studenter kan leie blant annet ryggsekker, campingutstyr, klatreutstyr og surfebrett. Det er med andre ord ingen grunn til å ikke holde seg aktiv som student på CSUMB!

Studentboliger i Monterey

Som internasjonal student er du garantert plass i en av CSUMBs studentboliger på campus (såfremt du søker i tide). Studentene velger selv om de ønsker å bo i klassiske amerikanske dorms eller i vanlige studentboliger der man deler leilighet med andre studenter. For de som ønsker det, er det i tillegg mulig å bestille såkalte "meal plans", der måltidene inkluderes som en del av leien.

Studenter som ikke ønsker å bo på campus kan velge å leie en bolig på det private markedet, men de fleste internasjonale studentene velger likevel å bo på campus. Studentboligene i "North Quad" er spesielt populære.

Høres California State University, Monterey Bay spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt