California State University, Monterey Bay

Studere i Monterey, California - Studer i USA med KILROY

Studere i Monterey, California

Monterey Bay ligger ca. 1 time sør for Silicon Valley og 2 timer unna San Francisco og verdensberømte Golden Gate Bridge. Området er kjent for sine mange vingårder, imponerende golfbaner og kjente nasjonalparker som Big Sur og Pinnacles NP.

Monterey er en sjarmerende liten kystby med ca. 30 000 innbyggere, som siden slutten av 1800-tallet har tiltrukket seg kunstnere og forfattere fra hele USA. Byen er preget av en kunstnerisk atmosfære og skal blant annet ha vært inspirasjon for John Steinbecks kjente bok "Cannery Row".

Monterey Bay er en av verdens største marine verneområder og kan by på et helt fantastisk dyreliv. Her finner du blant annet spekkhoggere, finnhvaler, sjøotere, seler, sjøløver og spennende dypvannsfisk. Nærmeste strand ligger kun 10 minutter unna skolen, så her er det bare å stikke rett ned på stranda etter forelesning!

For deg som er glad i byliv og shopping, kan Monterey kan by på et bredt utvalg av koselige små butikker, kunstgallerier, barer og restauranter. Takket være Monterey Countys mange kreative innbyggere arrangeres det også en rekke spennende festivaler i området. Høydepunkter inkluderer populære Jazz Bash at the Bay, the Blues Brew and Barbeque Festival og den klassiske Carmel Bach festivalen.

Monterey Bay er et populært område for friluftsentusiaster, takket være områdets store utvalg av turmuligheter, gode dykkersteder, store golfbaner og klassiske surfesteder. Gjennom universitetets egne friluftslivsklubb får du som student mulighet til å ta glede av områdets flotte natur, gjennom diverse turer og aktiviteter som arrangeres i løpet av året. Turene inkluderer blant annet fotturer til Big Sur, fjellklatring i Castle Rock State Park, telttur til Pinnacles National Park og brettpadling i Breakwater Cove.

Klimaet i Monterey

Klimaet i Monterey er mildt året rundt, med dagstemperaturer på rundt 16 grader på vinteren og 22 grader på sommeren. Her er det med andre ord mange gode grunner til å komme seg ut når man har pause fra lesingen.

Høres California State University, Monterey Bay spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt