California State University, Northridge

Velkommen til CSUN
 

Studere på California State University, Northridge

California State University, Northridge (CSUN) er et av USAs største universiteter og skolen mottar årlig ca. 3 000 internasjonale studenter. Skolen ligger i hjertet av Fernando Valley, kun noen få minutter unna fantastiske strender og Downtown Los Angeles, og er derfor populært blant studenter som ønsker å leve "the Californian Dream"

Hva kan jeg studere på CSUN?

På California State University Northridge kan du velge mellom å studere en hel grad (bachelor eller master) eller å ta et Study Abroad-program (1 eller 2 semester). Universitetet har et stort utvalg av studieprogrammer og spennende fag, så du vil garantert finne noe du liker her. 

6 grunner til å studere på CSUN

  • Som student på CSUN får du en fantastisk mulighet til å utforske Sør-California kjent for sine vakre strender, kule nabolag (Hollywood, Beverly Hills osv.) og store attraksjoner som Universal Studios og Disneyland. I helgene har du mulighet til å dra på helgetur til bl.a. Grand Canyon, Las Vegas, San Diego og San Francisco!
  • Skal du studere på CSUN kan du velge mellom et bredt utvalg av spennende fag og studieprogrammer.
  • CSUN har et spennende multikulturelt miljø med studenter fra mer enn 100 ulike land. 
  • Du kan til å ta med deg pensumbøkene ut i sola og forberede deg til neste forelesning på et teppe i CSUNs frodige, parklignende campus (som er større enn selveste Disneyland!).
  • Skolen har et aktivt studentmiljø med mer enn 250 ulike klubber og foreninger, samt et eget «Student Recreation Center» som bl.a. inneholder en klatrevegg, fitness senter, squash bane, og svømmebasseng.
  • Skolen har et eget velvære senter på campus. Ved Oasis Wellness Center kan studentene nyte et stort utvalg av gratis velvære tjenester som yoga, ernærningsrådgivning, og meditasjon for å nevne noe.   

Akademisk omdømme

CSUN er akkreditert av Western Association of Schools and Colleges (WASC) og har i tillegg blitt tildelt 28 unike akkrediteringer innen ulike fagfelt. Skolen har i tillegg mottatt følgende annerkjennelser:

  • CSUNs David Nazarian College of Business and Economics ble i 2015 rangert som en av de beste handelshøyskolene i Princeton Review og er akkreditert av AACSB.
  • Mike Curb College of Arts, Media and Communication ble i 2014 listet på Hollywood Reporter liste over de 25 beste filmskolene i USA. Det er en ledende institusjon innen kunst, med prisvinnende studieprogrammer innen musikk og film.

Fakta

Antall studenter: 42 000
Antall internasjonale studenter: ca. 3 000 i året
Akademisk kalender: Studiestart i januar og september
Nivå og studieavgift:
Bachelor: Fra 15 492 per år (2018)
Master: Fra 14 526 USD per år (2018)
Study abroad: Fra 7200 USD per semester (2018)

Universitetets hjemmeside: California State University, Northridge

Høres California State University, Northridge spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt